IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мишел Обама сподели коя дата от живота си винаги ще помни

22 февруари 2022 10 40

Съпругата на бившия президент на САЩ отбеляза важна годишнина

БГНЕС

БГНЕС

10 февруари 2007 г. Това е датата, която Мишел Обама винаги ще помни. Именно тогава съпругът ѝ Барак обявява кандидатурата си за президент на САЩ. А ето че цели 15 години след това, тя разказа повече за онзи паметен ден, в който семейството ѝ се „катапултира на националната сцена“.

„Спомням си, че бях зад кулисите с момичетата. Саша се суетеше около розовата си шапка и се чудех дали на Малия ѝ топли достатъчно шалът. Никой от нас наистина не би могъл да разбере какво предстои да се случи… “, споделя тя в Instagram, заедно с няколко снимки оттогава.

Мишел изтъква, че никой от тях дори и не предполагал що за пътуване и промяна в живота им предстои.

„Когато излязохме навън и погледнах нагоре, забелязах, че няма нито един облак в небето. Но когато погледнах към тълпата, имаше хора, докъдето стигаха очите ми“, продължава емоционалната ѝ изповед.

В един момент жената на бъдещия президент осъзнала, че всичко онова, което свързва различните хора в тълпата, са именно тя, съпругът ѝ и неговата кандидатура. „Непознати, които бяха станали приятели, докато чакаха наоколо в студа – всички обвързани с вярата си в нас, в обещанието на съпруга ми и от визията, която той изложи за нашата страна“, споделя още тя, посочвайки, че осъзнала каква отговорност имат те.

Г-жа Обама обяснява, че благодарение на подкрепата на хората, Барак е бил толкова успешен като президент на страната.

С поста си Мишел разчувства много хора, сред които и доста поддръжници на управлението на съпруга ѝ. Събрал над 653 хиляди харесвания само за няколко часа, той кара хората да си спомнят за 2007 г., когато Барак взима нелекото решение да се впусне в нелеката битка за президентското място.

„Беше прекрасен ден. Надежда! И беше прекрасно президентство. Никога не съм се срамувала, че съм американка, когато те бяха начело в Белия дом“, сподели последователка на Мишел.

Жената до бившия президент на САЩ прикани хората да споделят своите спомени от 10 февруари 2007-а, като ги отбележат с хаштага #Obama08 в социалната мрежа.

В началото на новата година семейство Обама отбелязаха една година от встъпването в длъжност на Джо Байдън.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари