fallback

Парис Хилтън посрещна рождения си ден на яхта

21 February 2022 10:40

Риалити звездата стана на 41 г.

БГНЕС

Леопардова кралица. Така нарекоха Парис Хилтън след като известната певица, актриса и бизнесдама отбеляза своя рожден ден. На 17 февруари тя стана на 41 и по този повод се качи на своята яхта, като компания й прави нейният любим Картър Реум. 

Риалити звездата, която сключи брак преди няколко месеца, избра популярен животински принт за своя плажен аутфит. На снимките, споделени от нея, тя позира с бански от две части с леопардови шарки. Той е съчетан с балерини и ефирен шал със щампа на пеперуда. 

„Рожденичка в Рая. Благодаря на всички за пожеланията“, написа тя. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Paris Hilton (@parishilton)

Хилтън призна, че е имала най-хубавия празник, като изтъкна, че той е първият, прекаран с нейния мъж. На една от снимките той я целува на фона на ръба на яхтата. 

По-рано Парис сподели видео в Instagram, в което нейни фенове отправят своите пожелания. 

Междувременно звездата си спомни за едно от партитата, на които е била диджей, като сподели галерия от него. И изтъкна, че няма търпение да дойде моментът, в който отново ще има подобни събития, без хората да се притесняват от коронавируса. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Paris Hilton (@parishilton)

Слухове за бебе на Свети Валентин 

Дни преди рождения си ден, Парис Хилтън сподели снимки, на които тя и съпругъут й позират до надписа „Любов“. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Paris Hilton (@parishilton)

„Честит Свети Валентин, бебчета! Пожелавам ви ден, изпълнен с любов и магия, не само днес, но и всеки ден. Не пропускайте да празнувате и изпращате любов към себе си и другите днес!“, написа тя. 

Парис носи дълга рокля, която не е плътно по-тялото й. Именно тя накара някои нейни последователи да отбележат за пореден път, че е бременна и вече е трудно да скрие с дрехи своята бременност. Що се отнася до фотосесиите й по бански или по-елегантни костюми, навярно тя ползва фотошоп, за да промени фигурата си. 

Ким Кардашян не пропусна рожденичката 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Paris Hilton (@parishilton)

Най-известната от сестрите Кардашян не пропусна да покаже, че е много близка с Хилтън. В своята история в Instagram тя сподели снимка с нея и изтъкна, че тя й е като сестра. На кадъра двете са облечени с идентични поларени комплекти, които са от нейната марка SKIMS. 

Автор на статията:
Ваня Гъркова
Сподели
Ким Кардашян рожден ден Парис Хилтън Картър Реум Парис Хилтън на 41
0 коментара
fallback