IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Селин Дион скърби за Украйна

2 март 2022 14 50

Певицата се завърна в социалните мрежи

БГНЕС

БГНЕС

Селин Дион отмени своето турне и призна, че има здравословни проблеми, които налагат да се оттегли от публичните си изяви за известно време. След тези новини, тя спря да използва толкова често профилите си в социалните мрежи. Но наскоро се завърна там, а причината е войната в Украйна, която разтърси хората по цял свят.

За да покаже, че не е безучастна със случващото се, певицата излезе със специално писмо, отправено към украинския народ.

„За скъпите смели хора на Украйна, ние сме шокирани и натъжени и наистина вдъхновени от вашата храброст“, написа Дион в Instagram.

„Нашите сърца са с вас. Изпращаме ви любов и молитви за мир“, коментира още тя.

Само за няколко часа постът на изпълнителката е събрал над 49 хиляди харесвания и безброй коментари на фенове, присъединявайки се към нейното съобщение.

Думите на 53-годишната звезда са написани върху бял лист с монограма и подписа ѝ.

Във Facebook пък те са придружени от снимка с цветовете на украинското знаме.

Заради пандемията от COVID-19, плановете на Дион за по-чести срещи с публиката се промениха. След като отмени концертите си през януари, стана ясно, че тя е с влошено здраве и смята да се погрижи за себе си.

Близки до Селин разкриха, че тя има силни болки в мускулите и ставите и трудно става от леглото сутрин. „Ако състоянието ѝ не се подобри, тя може да се оттегли от сцената за няколко месеца или дори за година“, каза нейна приятелка в началото на 2022 г.

От друга страна, рязкото отслабване на Дион, което продължава повече от година, кара нейните последователи да мислят, че тя има по-сериозен здравословен проблем, който крие.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари