IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Звездна сватба: Как Били Лорд почете покойната си майка Кари Фишър

20 март 2022 16 30

Актрисата се омъжи за Остин Ридел миналия уикенд

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Били Лорд официално е госпожа Ридел!

29-годишната актриса се омъжи за Остин Ридел миналия уикенд и сега споделя първите снимки от мечтаната си церемония. По този начин феновете успяха да видят прекрасната ѝ рокля с паднало рамо, която е направена по дизайн на Rodarte и детайли от тюл по цялата външност. Галерията от снимки разтопи сърцата на последователите на Лорд, които се надпреварваха да ѝ честитят.

На първия кадър булката и младоженецът споделят първата си целувка като семейство, позирайки на фона на нощта и прекрасната украса, имитираща падащи пера. Втората снимка показва влюбените, хванати за ръце, усмихвайки се към камерата. Докато Били е облечена в рокля на Rodarte, то съпругът ѝ е заложил на елегантен смокинг от Tom Ford.

От описанието става ясно, че сватбата се е състояла на 12 март в Мексико. Бащата на булката – Брайън Лорд – е платил за всички стаи, в които са били настанени гостите, а преди това всички дружно са се насладили на плажно парти около басейна на хотела. Сред присъстващите беше и колежката на Били от сериала „Зловеща семейна история“ Лесли Гросман, която написа в социалните мрежи колко много съжалява, че сватбеният уикенд е приключил.

„Аз успях да спечеля определението за най-добре облечен гост, като може малко да съм подкупила съдията. Може би съм направила всичко възможно, за да спечеля този трофей. Но успях“, пошегува се Гросман със своите последователи.

И докато Лесли може да е спечелила титлата за най-добре облечен гост, то Били Лорд със сигурност е на едно от челните места в класацията за най-красиви звездни булки. Тя печели допълнителни точки и заради начина, по който успя да почете покойната си майка Кари Фишър по време на церемонията.

В интервю за списание Vogue Лорд споделя, че се запознава с дизайнерите на Rodarte – Кейт и Лора Мулеави, след интервю на Кари Фишър през 2014 година. „Веднага се влюбих в тях. Именно затова, когато започнах да мисля за дизайн на сватбената си рокля, те бяха първите хора, за които се сетих. Винаги съм била голям фен на работата им и сметнах, че техният елегантен, вечен и уникален стил е перфектен за моята елегантна, вечна и уникална личност. Почувствах и силна връзка с тях заради връзката им с мама“, разказва актрисата.

Тя се среща с дизайнерския екип в студио в Лос Анджелис, където започва работата по мечтаната ѝ рокля.

„Оженихме се на плажа по залез слънце, така че исках нещо, което да отразява атмосферата на океанската обстановка. Решихме да направим долния слой на роклята от пайети“, разкрива Лорд. Тя допълва, че резултатът е бил по-добър от очакваното и затова е много благодарна на Лора и Кейт.

Обувките на булката от Rene Mancini също напомняха за майка ѝ, която почина през 2016 година на 60-годишна възраст след инфаркт. Всъщност те са били избрани от Брайън Лорд, защото му напомняли на обувките, които Кари Фишър е носила през 90-те години.

Бижутата по актрисата също са били спомен за мама. В допълнение към годежния пръстен, който Ридел прави от пръстена, с който Брайън предлага на Кари, Лорд носи и чифт винтидж диамантени обеци от Neil Lane, подарени от баща ѝ като символ на нещо старо. За нейното „нещо синьо“ тя е носила любимия пръстен на Фишър – син огнен опал.

Било Лорд и Остин Ридел се сгодиха през юни 2020 година, а година по-късно станаха родители за първи път.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари