fallback

Бен Афлек и Дженифър Лопес продължават усилено да търсят общ дом

03 May 2022 10:50

Ето в кои райони искат да си вземат жилище

Дженифър Лопес и Бен Афлек изглеждат по-щастливи от всякога. След като стана ясно, че са сгодени, звездната двойка не спира да търси дом, в който да заживее заедно. Знаменитостите разшириха географските райони за търсене на уютно местенце като се насочиха и към районите на Бел Еър и Бевърли Хилс.

Влюбените обмислят да разгледат престижните Hidden Hills близо до Лос Анджелис и град Калабасас. Между другото, някога Джей Ло вече живееше именно там, но продаде имота през 2017 г.

Публикация, споделена от Jennifer Lopez (@jlo)

Двойката всъщност търси жилище от доста време, почти веднага след като обявиха събирането си през май 2021 г. Възродената връзка между Лопес и Афлек искрено изненада феновете им, които с интерес следяха предишните им връзки на Афлек с Ана де Армас, а на Лопес с Алекс Родригес.

През март тази година двойката неочаквано реши да се откаже от покупката на скъпо имение в Бел Еър. След това Дженифър и Бен започнаха да обмислят два нови варианта за къщи – за 64 и 72 милиона долара в същия район. Но дори и там намериха кусури, които не ги устройваха.

Явно претенциите са големи, но все пак двамата искат да заживеят там с децата си. Афлек има три от бившата си съпруга Дженифър Гарнър, а Лопес е майка на близнаци от брака ѝ с Марк Антъни.

20 години след първия им годеж и прекратяването на брака им Бен Афлек и Дженифър Лопес отново са сгодени. Щастливата новина беше обявена по-рано този месец.

За това второ предложение актьорът от филмите „Батман“ или „Пърл Харбър“ е видял нещата в голям мащаб, като предложи на спътницата си голям годежен пръстен със зелен камък – щастливият цвят на Джей Ло. Певицата разбира се се похвали с подаръка в социалните мрежи и сподели за чудесната изненада.

Автор на статията:
Петя Славова
Сподели
Дженифър Лопес връзки годеж дом Бен Афлек
3 коментара
fallback