IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джена Дюан за най-щастливия момент с дъщеря си Евърли

9 май 2022 09 00

Съвсем скоро актрисата ще отпразнува поредния Ден на майката

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Докато Джена Дюан е празнувала Деня на майката осем пъти досега, един от тях се извисява над всички останали.

Актрисата и танцьорка си спомня за отбелязването на празника заедно с дъщеря си Евърли и майка си Нанси Смит в Ню Йорк. Пред E!News тя споделя историята, която очевидно няма да забрави до края на живота си. Дюан е била в Голямата ябълка по работа, а останалите две дами са решили да я изненадат.

„Останахме заедно в една хотелска стая. Бяхме щастливи, скачахме върху леглата, поръчвахме румсървис и просто бяхме доволни от компанията, в която се намираме“, казва Дюан пред E!News. Изглежда като обикновена сцена, но актрисата ще я запомни за цял живот, защото в този момент се е чувствала спокойна и заобиколена от хора, които обича и които винаги ще я подкрепят.

Без да изненадва никого, Джена назова майка си като най-голямата ѝ опора в живота. По думите ѝ, Нанси винаги е готова да помогне, да я изслуша и да ѝ даде съвет. „В края на деня винаги знам, че мога да ѝ се обадя и да получа добър съвет, който да ми помогне много“, допълва звездата.

През годините Дюан е почитала майка си в социалните мрежи, наричайки я „жената, която ме научи да обичам“. Според нея никой друг не поставя семейството на първо място, както го прави Нанси и никой друг не я обича и не я подкрепя безрезервно, както майка ѝ.

Освен на 8-годишната Евърли, която споделя с бившия си съпруг Чанинг Тейтъм, Дюан е майка и на 2-годишния Кълъм, който се ражда от връзката ѝ със Стив Кази. По време на интервюто си за E!News, актрисата сподели и кой е най-важният съвет за родителството, който някога е получавала.

„Децата те копират. Гледат те, след което се учат от теб и без да им казваш, те копират. Какво правиш, какви са действията ти, как говориш за себе си, как говориш за други хора – всичко това ги оформя като хора. Това беше изключително важно за мен и затова промених перспективите си в живота“, казва Дюан.

В момента тя е част от организацията Baby2Baby, която осигурява памперси, дрехи и други предмети от първа необходимост на бедни семейства с деца. Дюан заяви, че дейността ѝ тук я кара да се чувства полезна и доволна. Тя се е срещнала с няколко семейства и е видяла колко много означават тези жестове за тях.

Дюан разкри, че семейството ѝ подкрепя две фамилии всяка Коледа, закупувайки всичките необходими неща от списъка на Baby2Baby. Дъщеря ѝ Евърли също се включва в благотворителната инициатива. „Всъщност заедно ходим да изберем дрехите, четките за зъби и каквото е необходимо за хората. Това е много хубаво, защото по този начин Евърли помага на останалите“, казва Джена.

Съвсем скоро актрисата ще може да отпразнува поредния си Ден на майката, който в САЩ е на 8 май.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари