IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Риана и A$AP Rocky се ожениха

9 май 2022 12 30

... Но само в музикално видео

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Дали Риана и A$AP Rocky са се оженили?

Това е въпросът, който занимаваше феновете им този уикенд, след като рапърът пусна видео към новото си парче „D.M.B“. Известни с това, че рядко говорят за личния си живот, влюбените изглеждаха като младоженци в клипа, което накара някои зрители да помислят, че може да е имало тайна сватба в Барбадос. Именно там Риана и A$AP Rocky прекараха няколко дни със семейството на изпълнителката. Засега обаче изглежда, че сватбата е само наужким.

Ако си достатъчно голям късметлия да имаш връзка с Риана, а и да чакаш дете от нея, посвещаването на видео на вашата голяма любов е най-малкото, което можеш да направиш. И точно това направи A$AP Rocky. С пускането на новия си сингъл „D.M.B“, рапърът зарадва феновете и с видео, в което участва барбадоската красавица. Клипът е заснет в Ню Йорк, а двамата влюбени са облечени в стилни тоалети и изглеждат повече от щастливи.

Написан, режисиран и продуциран от Rocky, клипът е сниман в Голямата ябълка миналото лято. Ако си спомняте, Риана и приятелят ѝ бяха заснети из града, носейки впечатляващи модни комбинации, включително пухено розово палто, жълт топ, дънкови къси панталони и зелени токчета за Рири, а до нея A$AP беше облечен в обикновен бял потник, допълнен от пухена зелена шапка и дънки. С участието на Риана, видеото се вписва идеално както в музикалния, така и в модния свят.

Според официалното съобщение, клипът е ода за класическата любовна история, а Rocky и Риана изобразяват истински герои, които са в отдадена връзка, въпреки обстоятелствата. Докато сцените се сменят на екрана, виждаме двойката да пие напитки на евакуационна стълба, да се чувства удобно във фризьорски салон, да пуши заедно на приглушени светлини, как Риана хуква към Rocky, когато той излиза от затвора, как двамата се наслаждават на луксозна вечеря и още много.

Но най-интересната част, разбира се, беше моментът, в който двамата герои участват в сватбена сцена. И с две модни икони като тези двамата, сватбената визия далеч не е традиционна. Той носи фрак и слънчеви очила с решетки, на които със златни букви пише „Ожени се за мен?“, а тя е избрала изцяло червена визия, включваща рокля и воал, който е украсен с пера, допълнени от диаманти върху зъбите, които изписват думата „Да“. Докато вървят заедно по коридора, хората ги обсипват с листенца от рози, а Риана носи букет в ръката си.

Тази сцена накара зрителите да се замислят дали това не е намек за истинска сватба между двамата изпълнители. Като се има предвид амбициозната концепция зад видеото, церемонията е била само част от измислената история, която дуото играе на екрана. Все пак Rocky благодари на своята приятелка за участието, публикувайки няколко снимки в социалните мрежи. „D.M.B излезе днес. Благодаря на моята дама за мотивацията и ролята“, написа той.

Това не е първият път, в който Риана участва в клип на A$AP Rocky. През 2013 година тя получава роля в „Fashion Killa“, където заедно с рапъра се впускат в шопинг приключение.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари