IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

След хистеректомията и липосукцията, Ейми Шумър е готова за лятото

16 май 2022 10 50

Актрисата заяви, че се опитва да бъде здрава и силна заради семейството си

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Ейми Шумър се запътва към лятото със сериозни намерения и цели.

Преди няколко дни 40-годишната актриса сподели снимка в Instagram, обяснявайки на последователите си, че се надява да бъде по-здрава и по-силна този летен сезон, след като претърпя цезарово сечение, хистеректомия и липосукция. Шумър заяви, че се намира в подем, докато позира в черен корсет, токчета и слънчеви очила на фона на домашния фитнес.

„Цезарово сечение. Хистеректомия. Липосукция. Това лято ще бъде единствено и само за любовта към себе си. Ще се опитам да бъда по-здрава и по-силна заради себе си и семейството си. Искам да изглеждам секси. В подем съм. Да започваме. Кой е с мен?“, написа актрисата под публикацията.

През януари Шумър сподели, че е решила да си направи липосукция, след като е изпитвала притеснения относно тялото си. Каза, че разказва за преживяното, защото не иска хората да си мислят, че е отслабнала по естествен начин. „Исках да ви го кажа, защото не искам да лъжа за себе си. Не мога да ви кажа, че съм го постигнала с тренировки и правилно хранене. Трябва да бъда честна“, казва звездата пред Хода Коб.

Шумър допълни, че е изпитвала трудност да говори за липосукцията, защото процедурата е скъпа за повечето хора и те не могат да си я позволят. Решението за операцията дошло, след като актрисата разбрала, че частта от стомаха, намираща се точно над белега ѝ от цезаровото сечение, няма да се подобри и да се смали. Шумър се подлага на липосукцията, след като е била напълно възстановена от премахването на апендикса и матката през септември 2021 година.

Актрисата се похвали, че вече е 77 килограма, но теглото или външния вид не са причината за операцията. „Не беше заради мнението на някой друг, а заради това, че не се харесвах в огледалото“, категорична беше Шумър.

Ейми Шумър стана майка за първи път през май 2019 година, когато роди сина си Джин Дейвид.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари