IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джеймс Кордън за принц Хари: Мисля, че той е отдаден съпруг и баща

13 май 2022 17 50

Водещият разкрива малко повече за личния живот на херцозите в Америка

Снимки: Getty Images

Снимки: Getty Images

Принц Хари и Меган Маркъл решиха да изоставят живота си във Великобритания, за да се преместят в Калифорния и да започнат всичко отначало. С този ход те не само се отказаха от кралските си задължения и титли, но оставиха познати и приятели, заминавайки за страна, в която не познават почти никого. Очевидно обаче двойката бързо се е сприятелила с няколко известни личности, сред които е и водещият Джеймс Кордън.

Кордън беше първият човек, който успя да направи интервю с принц Хари на американска земя. Тогава двамата се разходиха из Лос Анджелис, а внукът на кралицата разкри няколко интересни подробности след напускането си на двореца. Каза, че вече напълно разбира как се е чувствала майка му Даяна от непрестанното преследване на папараците и е решил да премести семейството си, за да не се повтори трагичната история, завършила със смъртта на принцесата.

Сега Джеймс Кордън разкрива малко повече за личния живот на принца и съпругата му, които вече се радват на две деца – 3-годишния Арчи и 11-месечната Лилибет.

Говорейки пред The Sun, водещият споделя, че със съпругата му Джулия живеят само на час и половина от херцозите на Съсекс и често им ходят на гости. Децата им също са станали добри приятели и прекарват все повече време заедно. Джеймс и Джулия са родители на три деца – Макс (11), Кери (7) и Шарлот (4).

Кордън сподели, че познава по-добре Хари, отколкото Меган, и не може да го съди относно решението му да се премести в Америка, изоставяйки кралското семейство. Според водещия, всеки, който познава принца, има огромно уважение към него и изборите, които прави.

„Мисля, че той е отдаден и любящ съпруг и баща. Мисля, че отказването им от кралското семейство беше изключително смело решение и винаги ще бъда на тяхна страна“, категоричен е Кордън.

Въпреки че в момента е близък приятел на принц Хари и го подкрепя във всяка негова стъпка, Джеймс заяви, че би искал да направи и интервю с принц Уилям и Кейт Мидълтън. Водещият ще напусне телевизия CBS и шоуто Late, late night през 2023 година, затова се надява в последния сезон да седне срещу херцозите на Кеймбридж.

Ако пък Уилям и Кейт не искат да дойдат в Америка, могат да си направят среща с Кордън и съпругата му Джулия във Великобритания, където двамата ще се преместят след края на шоуто. Комикът заяви, че ще започнат да търсят дом, когато се завърне в Лондон следващия месец. Допълни, че е готов за ново предаване, но ще бъде странно, ако направи нещо, което наподобява сегашното.

„Преди седем години и половина започнах да водя това шоу и то промени живота ми. Никога не съм го виждал като последната си дестинация и не съм искал то да прекали с появата си. Обичам да правя нови епизоди и мисля, че следващата година ще е добър момент да продължа напред и да видя какво ме очаква“, каза Кордън преди седмица пред публиката си.

Той обеща на зрителите, че последната година ще бъде запомняща се и че предаването ще завърши по грандиозен начин.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари