IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Най-сладките двойки на музикалните награди Billboard 2022

16 май 2022 12 30

Рожденичката Меган Фокс и годеникът ѝ MGK приковаха вниманието

Getty Images

Getty Images

В неделя вечер в Лас Вегас, Невада, се раздадоха престижните музикални награди Billboard 2022. Вижте кои звездни двойки направиха най-силно впечатление на червения килим, не само с тоалетите си, но и с проявата на любов, нежност и романтика пред камерите.

Меган Фокс и MGK

Бъдещите булка и младоженец прекараха навечерието на нейния 36-и рожден ден на музикалните награди Billboard в MGM Grand Garden Arena в Лас Вегас. Разкошната Меган блестеше в черна рокля по тялото ѝ на David Koma, акцентът на която беше в дълбокото деколте. Фокс беше допълнила визията си с дълги черни ръкавици и прозрачни сандали. И двете ръкавици бяха бродирани с цветя от кристали и мъниста, като част от бродерията стърчеше извън ръкавиците и покриваше раменете ѝ. Актрисата носеше обеци на Pasquale Bruni. Косата на звездата от „Трансформърс“ беше права и спусната, като най-новото във визията ѝ беше нейният бретон.

Годеникът на Меган носеше визия на Dolce & Gabbana, която включваше черно късо сако с шипове върху искрящо поло. MGK си беше сложил розово бижу във формата на сълза върху лицето си, което пасваше на розовата му коса, разбира се.

Кайли Дженър и Травис Скот

Музикалните награди Billboard 2022 послужиха като вечер за семейна среща за 31-годишния Травис Скот и 24-годишната Кайли Дженър. Двамата доведоха на събитието и своята 4-годишна дъщеря Сторми. Риалити звездата и рапъра изглеждаха много щастливи, докато минаваха заедно по червения килим. Сторми носеше бяла минирокля с един ръкав на Rick Owens и подходящи бели ботуши. Косата ѝ беше спретната на кок. Кайли, която наскоро роди второто си дете – момче, пък демонстрира, че е възвърнала формата си от преди раждането.

Кайли и

Снимка: Getty Images

24-годишната милиардерка беше избрала рокля на Balmain с дълги ръкави, която създаваше илюзията, че е прозрачна. Тоалетът показваше известните извивки на брюнетката.

Майкъл Бубле и Лусиана Лопилато

Бубле и

Снимка: Getty Images

Канадският певец с меден глас и аржентинската му съпруга дойдоха по-влюбени от всякога на събитието. В момента двамата са в щастливо очакване на четвъртото си дете заедно.

Хайди Клум и Том Каулиц

Хайди Клум

Снимка: Getty Images

Немският супермодел Клум беше видимо щастлива да се появи заедно с доста по-младия си съпруг-музикант на събитието. 48-годишната Хайди носеше жълта рокля до земята, с голяма цепка, от която се виждаха дългите ѝ черни ботуши. 32-годишният китарист на групата Tokio Hotel пък беше заложил на изцяло черна визия.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари