IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Блейк Лайвли: Дъщерите ми ми вдъхват увереност

20 май 2022 11 00

Актрисата има три момичета от съпруга си Райън Рейнолдс

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Блейк Лайвли може да стои по-изправена пред света, щом дъщерите й са до нея.

Актрисата даде интервю пред Forbes, в което казва, че децата са й помогнали да добие по-голяма самоувереност както в личен, така и в професионален план. Блейк, която е майка на 7-годишната Джеймс, 5-годината Инез и 2-годишната Бети от съпруга й Райън Рейнолдс, обясни, че дъщерите й са направили живота й по-специален. 

"Раждането на деца, за мен, ми помогна да се чувствам по-добре в кожата си. Никога не съм се чувствала толкова спокойна и уверена в себе си. Не казвам, че не се сблъсквам с несигурности по няколко пъти на ден, но просто се чувствам по-здраво стъпила на земята", казва актрисата. 

Блейк Лайвли

Снимка: Getty Images

По думите й, порастването и превръщането в родител са я накарали да прави неща, които наистина имат смисъл и ще създадат по-добър свят. В момента тя избира внимателно всяка една колаборация, в която ще участва и допълва, че никога не е била толкова щастлива в професионален план. 

Кариерата на Лайвли върви повече от добре, като съвсем скоро тя ще седне и на режисьорския стол. Тя изпробва уменията си, режисирайки видеото на Тейлър Суифт към песента "I Bet You Think About Me", но сега ще се заеме с цял филмов проект. 34-годишната актриса се залавя с лентата Seconds, която е базирана на едноименен графичен роман, създаден от автора Брайън Лий О'Мали. 

В интервюто си пред Forbes, Блейк погледна назад към началото на кариерата си. "Започнах да играя на 16 години и тогава приемах всяка една роля. Ако имаш късмет, може да бъдеш малко по-избирателен относно проектите си, но, веднъж попаднеш ли в индустрията, често си човек за наемане, а не човек, който разказва история", казва звездата. 

Блейк Лайвли

Снимка: Getty Images

С помощта на децата й, които са й отворили очите за важността да поемаш нещата в свои ръце, Лайвли постепенно е започнала да иска повече от проектите си. "Аз просто съм твърде любопитна, нахална и въвлечена във всяка една дейност, която се случва на снимачната площадка. Започнах да усещам все по-малко щастие, когато нямах контрол над нещата", разкрива още актрисата. 

След като направи режисьорския си дебют, Лайвли ще се завърне пред камерата за втората част на "A Simple Favor". Филмът, в който тя си партнира с Ана Кендрик, се прие добре от публиката и напълно заслужено получава продължение. Въпреки че не спира с професионалните проекти, Блейк продължава да поставя семейството на първо място. 

Блейк Лайвли

Снимка: Getty Images

"Семейството е в корена всяко едно нещо, което правя и също така е вдъхновение за всяко нещо, което създавам. Така че, когато създавам нещо, го правя с мисъл за семейството, защото това е начинът, по който живея", категорична е актрисата. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари