IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ед Шийран стана баща на второ момиче

20 май 2022 14 50

Първата дъщеря на изпълнителя се роди през 2020 година

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Ед Шийран вече официално е баща на две момичета!

На 19 май 31-годишният изпълнител обяви в социалните мрежи, че със съпругата му Шери станали родители за втори път, посрещайки още една дъщеря. По-голямото момиче на двамата - Лайра - се ражда през август 2020 година. Тогава те отново обявиха щастливата новина в социалните мрежи. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ed Sheeran (@teddysphotos)

"Искам да ви кажа, че вече имаме второ здраво момиченце. И двамата сме много влюбени в него и сме на седмото небе от щастие, че вече сме четиричленно семейство", напписа музикантът под снимка, на която има два малки чорапа, поставени върху кафяво одеяло. Очевидно това е любимият начин на Шийран да обявява раждането на децата си, тъй като преди две години той публикува снимка на два малки чорапа върху цветно одеяло, за да се похвали, че е станал баща за първи път. 

През декември Ед разкри пред Елън Дедженеръс, че раждането на Лайра му е помогнало да намери смисъл в живота извън музиката. Той поясни, че музиката винаги е била не само негова кариера, но и хоби. Сега обаче дъщеря му застава над всичко. 

По думите му, дори когато е трябвало да почива, той отново е мислел за музика, защото наистина е обичал кариерата си. "Сега, бащинството успя да ми даде цел и нещо, което да е по-важно от работата ми", допълни Шийран. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ed Sheeran (@teddysphotos)

Засега името на втората дъщеря на изпълнителя се пази в тайна. Това по никакъв начин не изненадва феновете, тъй като Ед и Шери се опитват да запазят семейството си далеч от общественото внимание и светлината на прожекторите. През февруари обаче родителите направиха поява на наградите BRIT в Лондон. 

През 2019 година Шийран обяви, че е женен за Шери чрез песента си "Remember the Name". Тогава той сподели и малко повече детайли около личния си живот. Разказва, че със съпругата му се познават от 11-годишни, но едно парти, организирано от Тейлър Суифт, превръща приятелството им в нещо повече. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ed Sheeran (@teddysphotos)

"Тя ми писа, че ще бъде в Роуд Айлънд за четвърти юли и аз отговорих, че ще бъда на същото място. Тогава попитах Тейлър дали мога да поканя една стара съученичка. Останалото е история", казва Шийран пред списание People. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари