IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джорджина и Роналдо с празник за близнаците

7 юни 2022 17 40

Ева и Матео станаха на 5 години

БГНЕС

БГНЕС

Джорджина и Роналдо спретнаха чуден празник за своите близнаци. Половинката на футболиста показа как са изненадали Ева и Матео, които наскоро навършиха 5 години.

След загубата на своето момченце, известната двойка гледа смело напред и има повод за почерпка. В своя профил в Instagram красавицата сподели няколко снимки с рождениците.

„Честити 5 години на любовта на живота ми. Мама не може да се гордее повече с вас и прекрасните същества, в които се превръщате“, написа тя.

Джорджина с отделни торти за близнаците

Във видео, качено от многодетната майка, се вижда, че тя не е жалила средства за тематичната украса за двойния рожден ден в дома им в Манчестър. Тя е разположена в един ъгъл, като едната страна е посветена на Ева, докато другата – на Матео.

Докато за момиченцето има торта с героите от детския филм Frozen, както и балони в сходни цветове, за момченцето сладкишът е във формата на Ferari.

На снимките се виждат и другите деца на двойката – 11-годишният Кристиано-младши, 4-годишната Алана. А най-вероятно край тях е спяла сладко и едномесечната Бела.

Междувременно не бива да пропускаме, че близнаците са снимани на фона на голям макет на футболист. Матео и Кристиано-младши пък са с червени тениски с номер 7 – този на техния известен татко.

По думите на Джорджина, тя обича децата от цялото си сърце

Заради свой ангажимент Роналдо не е успял да присъства на партито, но все пак не пропуска да честити на близнаците, като написа:

„Татко не може да се гордее повече с вас, продължавайте да бъдете щастливи с тези сладки усмивки“.

В момента Джорджина се е фокусирала върху отглеждането на най-малкия член на семейството – Бела Есмералда, чийто близнак почина при раждането.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари