fallback

Кралски експерт: Принц Хари иска извинение, защото го игнорираха

14 June 2022 17:40

Принц Андрю пък пропусна юбилея на кралицата

БГНЕС

Принц Хари се завърна бързо в САЩ след като присъства на част от тържествата за платинения юбилей на кралицата. И причината за бързото му отпътуване е това, че той и съпругата му Меган бяха игнорирани от членовете на семейството. Това твърди кралския експерт Анджела Левин. По думите ѝ, той е разярен от начина, по който е посрещнат на Острова.

По време на службата на благодарността в катедралата „Свети Павел“ миналия петък, кралският анализатор проследява поведението на внука на Елизабет Втора. „Нещото, което наистина изпъкна за мен в този ден, беше гневът на Хари – емоциите му си личаха по лицето му, той изглеждаше абсолютно ядосан“, казва Левин.

Самата Анжела прекарва близо година заедно с принц Хари, докато той пише биографията си. И днес е на мнение, че след като той и жена му, които вече нямат официален статут, се почувствали зле, отделени от останалите в залата.

На двойката бе забранено да се появява на балкона на Бъкингамския дворец заедно с кралицата, принц Чарлз и други висши членове на кралското семейство. По-късно бе освирквана от събралата се тълпа пред катедралата „Свети Павел“. И малко след това си замина за Америка. Но според близки до семейството, това не е знак на пренебрежение, защото по-рано синът на покойната принцеса Даяна обещал да бъде само на две събития.

Все пак Левин предполага, че Хари не е бил на себе си, сблъсквайки се със студеното отношение на неговата фамилия.

БГНЕС

Не семейството, а принц Хари трябва да се извини

„Мисля, че наистина е доста интересно... Той може да съжалява за това, което е загубил“, казва експертът.

Кралският биограф е на мнение, че самият Хари трябва да се извини – на баба си и роднините, за това, че се оттегли и даде интервю пред Опра Уинфри.

„Той каза по време на интервюто с Опра, че Чарлз и Уилям са били хванати в капан, че е бил отрязан от баща си“, казва тя по повод най-голямата му медийна изява. И допълва: „Не можеш просто да се държиш грубо с хората и да очакваш те отново да отворят сърцата си за теб“.

Според Левин, по-малкият син на принц Чарлз е трябвало да помисли по-рано за рождения ден на Лилибет. И да провери първо дали брат му Уилям е свободен. Накрая стана така, че той и Кейт Мидълтън не можаха да присъстват на празника.

След Хари – принц Андрю също бива игнориран

БГНЕС

Междувременно, още един член на британския кралски двор може би се чувства по същия начин като принц Хари. Принц Андрю пропусна платинения юбилей на кралицата. Заради скандала около него, той се раздели с всичките си титли. И за известно време се оттегли от общественото пространство.

Няколко дни след края на честванията, 62-годишният мъж бе забелязан в автомобил в Уиндзор Парк. А по-рано бе съобщено, че заради COVID-19, той не се е появил на балкона на Бъкингамския дворец заедно с майка си. Според кралските експерти, това е едно удобно извинение за отсъствието му.

„След като направи рутинен тест, херцогът е дал положителна проба за COVID и за съжаление няма да присъства на утрешната служба“, се казваше в официалното изявление на 2 юни.

Само ден преди това, кралският син яздил кон и бил в отлично здраве, твърдят британски медии.

Не е ясно дали решението да не бъде на годишнината е лично негово или на екипа на Елизабет Втора.

Автор на статията:
Ваня Гъркова
Сподели
принц Хари Меган Маркъл принц Андрю платинен юбилeй
3 коментара
fallback