IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Анди Макдауъл: Със сиви коси съм по-щастлива

17 юни 2022 10 40

Актрисата и сестра ѝ няма да се боядисват

БГНЕС

IStockphoto

Анди Макдауъл не смята да се боядисва. Актрисата се появи на кинофестивала „Трайбека“, където сподели, че със сиви коси се чувства по-щастлива.

По думите на звездата, освен нея, друг човек в семейството ѝ е с прошарена коса от доста време.

„Сестра ми е с изцяло сребърна. А е само с 18 месеца по-голяма от мен. Мислех, че изглежда много по-красива като сребриста. Бях ревнива“, каза Макдауъл пред списание People.

„По време на COVID можех да видя корените с лицето, кожата и очите си. И ми хареса. Усетих, че ще бъда по-щастлива. И съм по-щастлива. Наистина ми харесва“, добави Анди.

Една усмихната и щастлива жена на 64

Актрисата се появи с елегантна зелена рокля с прав силует на премиерата на своя филм Good Girl Jane. Там тя се снима със своите колежки, на фона на които показа, че една жена с посребрели коси също може да изглежда привлекателно.

„Аз съм на 64 и това е най-доброто време от живота ми“, казва звездата, обяснявайки, че иска да се наслади на това, че вече не се боядисва.

Макдауъл разкри с усмивка, че приема нормално всички промени по нейното тяло. Макар да е минала 60, тя изглежда в завидна форма, за разлика от някои жени на нейната възраст. „Коремът ти също става по-голям, когато остарееш. Аз родих и три бебета...“, коментира още тя.

Анди Макдауъл,

БГНЕС

Актрисата е категорична, че постепенно приела остаряването като нещо нормално, но винаги ще намери нещо, което не ѝ допада във външния вид.

„Непрекъснато се налага да работя, за да обичам тази част от тялото си. Толкова е трудно“, продължава тя. И добавя, че нейните дъщери често я мъмрят, че критикува самата себе си.

Макдауъл изтъква, че няма да забрави първия път през пандемията, в който излязла навън с израсналите си корени. И почувствала, че ѝ отиват.

Днес актрисата се радва, че не послушала своите мениджъри да се боядиса. И на прага на 65 се чувства отлично – със своята естествено посивяла коса.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари