IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Амбър Хърд в преговори – иска да пише книга за живота си

23 юни 2022 10 50

Актрисата смята да „разкаже всичко“

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Амбър Хърд в момента е в средата на интензивни преговори, които ако завършат в полза на актрисата, то тя ще стане автор на собствена книга.

Звездата от „Аквамен“ бе призната за виновна по делото за злепоставяне на бившия си съпруг, Джони Деп, в статия, в която тя твърди, че е жертва на домашно насилие.

Бившият ѝ съпруг, Джони Деп, трябва да получи 10 милиона долара компенсация, а Амбър Хърд – 2 милиона долара. Тогава тя призна, че не е в състояние да изплати отредените на Деп компенсации.

„Амбър смята, че с кариерата ѝ в Холивуд вече е свършено. Тя в момента е в преговори и е много ентусиазирана. На този етап тя няма какво да губи и иска да разкаже всичко“, споделя източник, близък до блондинката.

Преговорите и желанието да напише книга идват след като Амбър призна, че не може да си позволи да изплати на звездата от „Карибски пирати“, Джони Деп, това, което съдът отреди.

Дрор Бикел, бракоразводен адвокат от Ню Йорк, е предупредил Амбър, че може да се сдобие с още правни проблеми, ако използва книга, за да повтори отново обвиненията си към Джони Деп.

„Деп и неговият адвокат ще прочетат и ще изслушат всичко, което Амбър Хърд твърди. Ако тя отново премине границата... не е под въпрос дали ще се сдобие с още едно дело и дали пак ще се озове в съда“, споделя адвокатът.

Амбър Хърд заяви в първото си публично интервю след загубата на делото, че е била „потресена“ да сподели своята страна на историята за брака ѝ с Джони Деп, след като го обвини във физическо и сексуално насилие.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари