IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джони Деп разказал всичко на децата си за Амбър Хърд

12 юни 2022 18 00

„Дължах им истината“, казва той след края на делото

БГНЕС

БГНЕС

Джони Деп спечели делото срещу Амбър Хърд и вече може да се върне към нормалния си ритъм. Но ще бъде ли той такъв след толкова време, в което личния му живот бе на показ?! Освен върху неговото ежедневие, драмата с бившата му жена рефлектира и върху неговите деца. Днес той признава, че им е споделил цялата истина за отношенията си с нея, защото те заслужават да я знаят.

„Преди шест години моят живот, животът на децата ми, животът на най-близките ми хора, както и животът на хората, които много, много години ме подкрепяха и вярваха в мен, бяха завинаги променени. Само за един миг“, каза Джони Деп в официално изявление малко след решението на съда. И така разкри, че най-вероятно с връзката си, която остава в миналото, е навредил на Лили-Роуз и Джак.

„Бях твърдо решен да търся правата си в съда, въпреки че знаех огромната цена, която това ще ми коства. И че животът ми ще се превърне в спектакъл. Но трябваше да преследвам истината в името на децата ми. Дължах истината на децата си и на всички онези, които ме подкрепяха през цялото време“, обяснява още холивудската звезда.

Джони Деп иска децата му да не се срамуват от него

Още през 2013 г. той споделя пред Rolling Stone, че иска неговите син и дъщеря да се чувстват добре от това, че е известен. И по-скоро да се гордеят с него, отколкото да се срамуват:

„На моите деца им се казва 75 пъти на ден, че са обичани. Едно нещо, което знам е, че се чувстват обичани и сигурни, щастливи, необходими и част от нещо“.

Според Джони Деп, „истината никога не загива“ и за него е много важно децата му да не вярват на всяко нещо, което пишат за него в медиите.

Амбър Хърд,

БГНЕС

„Аз съм просто актьор и ако мога да оставя нещо след себе си, с което децата ми ще се гордеят, това е, което искам“, посочва той пред Daily Telegraph през 2009 г. По думите му, той не иска децата му да се смущават от нещо, което е направил. Но ето че повече от десетилетие след това, се налага да обяснява пред съда и да защитава името си заради бившата му жена.

Актьорът желае да изчисти името си най-вече заради децата

Джони Деп,

БГНЕС

По време на процеса му за клевета през 2022 г., Деп поясни, че децата му заслужават да чуят истината по случая с Амбър Хърд.

„Беше пълен шок... Просто нямаше нужда да върви в тази посока, тъй като нищо подобно не се е случвало. Във връзката имаше спорове и неща от такова естество, но аз самият никога не съм стигал до точката да удрям г-жа Хърд по някакъв начин, нито съм удрял някоя жена в живота си“, коментира той по повод показанията на актрисата.

Според Деп, твърденията на Амбър Хърд са оставили печат върху името му. Благодарение на социалните мрежи и медиите, много хора ги приели като чиста монета и повярвали в обвиненията за домашно насилие.

„Тъй като знаех, че в това няма никаква истина, почувствах, че е моя отговорност да отстоявам истината не само за себе си в този случай, но и за децата си“, твърди звездата. И продължава, че е решен да изчисти всички ужасни неща, които децата му са прочели за него.

Кои са децата на Джони Деп и как им се отразява скандалът?

Актьорът, който не присъстваше в съдебната зала, за да чуе лично, че е спечелил, има син и дъщеря. Те са от връзката му с Ванеса Паради, продължила между 1998 до 2012 г. Двамата никога не са се женили, но явно имали силни чувства, за да създадат потомство.

„С Ванеса се разбираме прекрасно. Няма никаква странност, никаква враждебност. Животът се случва. Прекарахме 14 страхотни години заедно и отгледахме няколко деца, с които и двамата сме невероятно горди“, казва той за бившата си жена – може би единствената, която някога е обичал истински.

Лили-Роуз Деп

Дъщерята на Джони Деп е най-голямото дете на холивудската звезда. Тя е родена на 27 май 1999 г. във Франция – родината на нейната майка.

Подобно на своите известни родители, Лили бързо попада във фокуса на папараците. При това поема по техния път и застава под светлината на прожекторите. Започва да се занимава с актьорство от ранна възраст. Първо участва във филм на ужасите през 2014 г., след което получава още роли, макар и някои да са епизодични.

Освен в киното, щерката на Деп се изявява и като модел. Досега тя се е снимала за марки като Chanel и участва в някои рекламни кампании.

Въпреки че 23-годишното момиче никога не е коментирало процеса срещу баща си, миналата година, по време на свое интервю, все пак го защити, макар и не и в прав текст.

„Не можеш да бъдеш перфектен през цялото време. Никой не е перфектен. Точка“, каза тя. „Мисля, че това е просто факт от живота. Но мисля, че голяма част от това да имаш глава на раменете си е просто да имаш самосъзнание и никога да не се чувстваш така, сякаш се приемаш твърде сериозно, за да поставиш действията си под въпрос“, обяснява още Лили-Роуз.

Моделът нито потвърди, нито отрече дали ще работи с баща си за в бъдеще, казвайки само: „Никога не казвай никога“.

Деп неведнъж е коментирал, че има особена привързаност към русокосото момиче.

„Тя е умно дете и едно от най-умните човешки същества, които съм срещал“, обяснява той пред Daily Mail. И пояснява, че винаги ще я подкрепя:

„Каквото и да прави тя, ако има нужда от съвет, аз съм до нея“.

Джак Деп

Второто дете на Джони Деп е родено на 9 април 2002 г. За разлика от сестра си, Джак не е толкова известен. И определено не обича да го снимат и да дава интервюта.

Момчето прилича много на баща си и ако го срещнете на улицата, лесно бихте познали, че е неговият наследник.

„Моето момче Джак винаги е бил много талантлив художник. Рисува наистина супер добре. Освен това свири много добре музика. Той има усещане за това. Освен към училищни пиеси и други неща, той не е проявил желание да стане актьор“, казва преди години Джони Деп.

„Децата ще взимат свои собствени решения, но предполагам, че единственото нещо, което можете да направите като родител, е да предложите подкрепата си. И аз го правя“, споделя още Джони Деп, с което пояснява, че иска да бъде опора не само за Лили, но и за сина си.

По време на мегаделото (продължило няколко години), говорейки за отражението му върху неговите деца, бившият на Амбър Хърд посочва, че момичето и момчето са поели голям товар на плещите си.

„Сигурен съм, че не беше лесно за моето 14-годишно момче да ходи на училище. Знаеш какво имам предвид...“, казва той, визирайки статиите за него във вестници, списания, телевизията и интернет.

„Хей, виж това списание, човече. Какво, баща ти бие мацки или нещо подобно? Защо трябваше да минава през това?! Защо и дъщеря ми трябваше да премине през това?“, попита тогава той.

Най-доброто тепърва предстои...

С това Джони Деп даде заявка, че хубавите неща в живота му ще се случат тепърва. Така даде на Амбър Хърд да разбере, че той няма да спира изявите си в киното. И заявявайки, че започва нова глава от своята книга, той започна да твори музика, дори си направи профил в TikTok.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари