IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Райън Рейнолдс: Понякога мисля, че дъщерите ми имат бяс

24 юни 2022 10 30

Актьорът създаде организация в помощ на таланти

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Райън Рейнолдс няма никакви проблеми да си признае, че е правил няколко сериозни грешки при отглеждането на децата си.

45-годишният актьор беше част от дискусията Creativity at the Pace of Culture в Кан, където се пошегува, че трите му дъщери са „луди“. Рейнолдс е баща на 2-годишната Бети, 5-годишната Инес и 7-годишната Джеймс, които споделя със съпругата си Блейк Лайвли.

„Родител съм на три момичета. Те са луди. Понякога си мисля, че имат бяс“, пошегува се бащата. В по-сериозен тон, той все пак призна, че е научил много от родителството и от връзката си с всяка една от дъщерите си. „Аз съм като всеки родител и имам моменти, в които просто полудявам. Не е толкова важно какво правиш в момент на ярост, а какво правиш след това“, категоричен е Райън.

Блейк Лайвли

Снимка: Getty Images

Актьорът допълва, че „бруталните грешки“ в живота му са го вдъхновили и мотивирали повече от всичко друго в професионалния му успех. „Казвам на децата си да не забравят грешките си. Когато правиш грешка, е много лесно да бъдеш погълнат от срам и идеята, че си направил нещо неправилно. Но трябва да погледнеш на ситуацията критично и да я използваш като стъпало към научаването на нещо важно“, споделя Рейнолдс.

В новия сезон на шоуто на Дейвид Летерман, Райън говори за семейния живот с четири жени. „Блейк ръководи. Аз бих оплескал сериозно нещата, ако тя не е наоколо“, казва актьорът. Той се пошегува, че никога не би пуснал съпругата си да излезе извън града и да го остави сам с трите им дъщери.

„Ако съм само с момичетата, мисля, че в началото ще ми е доста забавно. И след това ще осъзная, че съм с три момичета и те числено ме превъзхождат“, казва по-сериозно Рейнолдс.

Блейк Лайвли

Снимка: Getty Images

Блейк и Райън се запознават на снимачната площадка на филма „Зеленият фенер“ през 2010 година. Романтиката помежду им обаче започва година по-късно, а през септември 2012-а се женят и стават родители за първи път две години по-късно.

Миналия декември Рейнолдс заяви, че обмисля да си вземе почивка от Холивуд, за да се фокусира върху децата си. „Най-важното за мен е да не изпусна това време с дъщерите си. Искам те да имат нормално детство и да водим живот като останалите хора“, казва той. Допълва, че с Блейк са си направили график, за да може единият от тях винаги да е вкъщи, докато другият снима филм.

Блейк и

Снимка: БГНЕС

Все пак задачата става все по-трудна с порастването на децата. „Мисля, че е много важно за тяхното развитие да имат баща до себе си. Обичам да ги водя на училище всяка сутрин и след това да ги прибирам“, разказва още актьорът.

Райън Рейнолдс в подкрепа на таланти

Райън Рейнолдс стартира нова организация с нестопанска цел, за да подкрепи достъпността до творчески кариери за хора от слабо представени общности.

Creative Ladder, която включва Deloitte като донор-основател с дарение от 500 000 долара, ще предлага програми и услуги за студенти и творчески таланти, за да увеличи възможностите за кариера в маркетинга, рекламата, дизайна и комерсиалното производство. Организацията също така ще осигури обучение за лидерство, наставничество, възможности за работа в мрежа и ресурси за кариерно развитие.

Блейк Лайвли,

Снимка: Getty Images

„Започнахме да говорим за Creative Ladder веднага, след като стартирахме инициативата Group Effor, така че съм развълнуван, че денят най-накрая дойде“, каза Рейнолдс в официално изявление. Той допълни, че обича да прави реклами и иска да помогне, та таланти от всякакъв произход да имат достъпа и информацията, от която се нуждаят, за да постигнат успехи. „Рекламите са просто друга форма на разказване на истории и по-представителна работна сила само ще направи тази индустрия по-силна и ще ѝ позволи да разказва по-добри истории“.

Creative Ladder ще стартира официално през есента с лидерска конференция и шестмесечна Лидерска академия, в която ще се преподават управленски умения.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари