IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Защо Елизабет II не даде информация за разследването на тормоза на Меган Маркъл срещу служители?

28 юни 2022 10 40

Кралицата не иска повече драми в семейството

Снимка: БГНЕС

В кралския двор във Великобритания постоянно се случват проблемни ситуации. След като принц Андрю бе обвинен в сексуален тормоз, а братята Уилям и Хари са все още сърдити един на друг след „Мегзит“, дойде на дневен ред и разследването на Меган Маркъл за обвинения, че е тормозила кралски служители.

Все пак кралицата реши да замълчи и да не разкрие как е протекло разследването.

„Знам, че кралицата не иска повече драма и не иска да изнася мръсно бельо, за да го видят всички. Вземайки това решение, Елизабет II се опитва да ограничи всяка по-нататъшна вреда на репутацията на монархията и всяка вреда на онези членове на персонала, които отправиха обвиненията“, коментира Кейти Никъл.

„Разследването всъщност няма да стане явно, защото дворецът възнамерява да защити поверителността и анонимността на онези, които обвиниха херцогинята на Съсекс в тормоз.

Има спекулации, че самата Меган е била недоволна от факта, че случаят е станал публичен. Тя също трябва да бъде защитена от всичко това“, добави експертът.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари