IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

След краткото скъсване Кендъл Дженър и Девин Букър отново са заедно?

30 юни 2022 10 50

Влюбените явно не са сложили окончателен край на връзката си

Getty Images

Getty Images

Кендъл Дженър и Девин Букър бяха забелязани отново заедно само два дни след новината, че са скъсали. Моделът и баскетболистът бяха уловени от папараците да се взират нежно един в друг на терасата на заведението „Soho House“ в Малибу, Калифорния. Слуховете, че двамата са се разделили след 2-годишна връзка се появиха през уикенда, но очевидно влюбените се опитват да изгладят отношенията си.

На папарашките кадри 26-годишната Кендъл и 25-годишният атлет от НБА изглеждат в добро настроение – говорят си, смеят се и се наслаждават на красивите гледки. В един момент дори изглежда, че Букър се опитва да целуне Дженър.

Също така в неделя феновете на красавицата забелязаха, че Девин продължава да „харесва“ нейните нови снимки в Instagram. Преди няколко дни тя сподели свой чисто гол кадър, докато си прави слънчеви бани на терасата и играчът на отбора „Phoenix Suns“ веднага хареса снимката.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Savage Tina (@savagetinaa)

 

След това пък сестрата на Ким Кардашян върна услугата на Букър, като хареса неговата най-нова снимка в социалната мрежа, на която той играе бейзбол. Феновете на красивата двойка бяха шокирани миналата седмица на фона на новините, че те са сложили край на отношенията си.

„Двамата ги е грижа един за друг, но Девин няма скоро да предложи брак на Кендъл. Това не е негов приоритет в момента. Той мисли повече за кариерата си“, каза източник, близък до двойката миналата седмица. „Кариерата на Кендъл също е основен приоритет в живота ѝ.“

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kendall (@kendalljenner)

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари