IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Камила за принц Филип: Той бе модел за подражание

17 юли 2022 12 00

Херцогинята се появи на корицата на The Australian Women’s Weekly

БГНЕС

БГНЕС

Камила – съпругата на принц Чарлз, разказа за връзката си с покойния принц Филип. В интервю за The Australian Women’s Weekly, херцогинята на Корнуол разкрива, че съпругът на Елизабет Втора е бил повече от тъст за нея.

Бъдещата кралица-консорт признава, че тя поддържала приятелски отношения с бащата на нейния мъж, който почина през април 2021 г.

„Херцогът на Единбург винаги е бил много добър. Той беше модел за подражание за мен и много добър човек, от когото да приемам съвети, защото винаги ми казваше какво мисли“, казва тя.

Според кралски анализатори, в началото на връзката на Боулс с принц Чарлз, принц Филип едва ли е бил очарован от нея. Но с годините отношението му се променя, особено когато я опознава по-добре.

принц Филип

БГНЕС

След като херцогът на Единбург умира, Елизабет Втора осъзнава по-ясно ролята на Камила до Чарлз и ѝ дава титлата „кралица консорт“.

Що се отнася до кралския живот и задълженията, които има като херцогиня, тя признава, че моментите, в които се стъписва, са речите, които понякога трябва да държи. Въпреки толкова години и множество официални визити, понякога тя все още се притеснява.

Камила става на 75 години

На 17 юли херцогинята на Корнуол, има рожден ден. По повод своята 75-годишнина, тя сподели, че нейните внучки я убеждават да си продупчи ушите, за да ѝ подарят красиви обеци. Но за това тя не дава да става и дума.

Що се отнася до това как ще посрещне остаряването си с една година, тя обяснява пред списание Vogue:

„Няма да е нищо шумно и голямо. Ще прекарам рождения си ден със семейството и приятелите си... Когато достигнеш големи числа, независимо дали са 30, 50 или 70, винаги си мислиш: Господи, колко съм стара!“.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари