IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мариан Бачев вдигна сватба

20 юли 2022 15 00

След 21 години съвместен живот с Милена видер

БГНЕС

БГНЕС

Мариан Бачев най-сетне вдигна сватба. Комикът, който живее на семейни начала с Милена Видер цели 21 години, доказа, че никога не е късно да предложиш брак на половинката си и да минеш под венчило.

„Няма само Джей Ло и Бен Афлек да ми се женят, я!“, пошегува се той.

Малко след еуфорията около подписването на латино дивата в Лас Вегас, Бачев обяви, че той е направил същото, но у нас – със своята голяма любов.

„Вече сем. БАЧЕВИ е факт и пред закона! Честито да ни е!“, пише още той.

В публикацията на актьора във Facebook виждаме брачните халки, които с Милена вече ще носят на ръцете си.

Известната двойка има две деца – Александра и Косара

Бачев и Видер се сгодиха отдавна, но сватбата се забави заради пандемичните мерки. В свои интервюта комикът обаче не желаеше да разкрива подробности за организацията. И изтъкна, че иска по-скоро да е интимна церемония без много шум.

„Понеже 20-те години гаранция на връзката изтича, решихме да се оженим, но заради пандемията малко се отлага това събитие... Всъщност мен ме е страх Милена да не ме върне на моята майка“, обясни пред бТВ Бачев, месеци преди бракосъчетанието.

По думите му, досега всеки един от двамата се е водил по лична карта на адреса на „майкини“. Е, днес, когато двамата официално са семейство, ще трябва да сменят и личните си карти.

Георги Тошев, Красимир Гюлемезов, Биляна Петринска, Герасим Георгиев, Ирина Флорин, Ива Екимова, са само част от звездите и колегите на младоженеца, които отправиха своите поздравления към него и половинката му.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари