IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Орхан Мурад чака трето дете

19 юли 2022 14 40

Сузанита ще го дари с внуче скоро

БГНЕС

БГНЕС

Орхан Мурад изненада феновете си с публикация в социалните мрежи. Тя е на неговата жена Камелия, в която тя обявява, че очаква дете от него.

„Ето това е нещото, за което човек си струва да съществува“, пише жената, която наскоро мина под венчило с фолкпевеца.

На кадъра, който е видим само за приятелите на блондинката във Facebook, тя показва положителен тест за бременност.

Камелия, която все още е с фамилия Добрева във Facebook, е използвала и опцията в социалната мрежа за конкретизиране на чувство, посочвайки, че е горда.

Докато Орхан Мурад приема поздравления за това, че ще става татко за трети път, други отбелязват, че дъщеря му Сузанита скоро ще роди.

Преди броени дни певицата се върна от Милано, където си направи фотосесия с разголен корем. С нея бе и бащата на бебето, което трябва да се роди до края на лятото.

Малко след като разбра, че щерка му е бременна, певецът призна, че е научил новината от медиите, защото е във влошени отношения със Сузанита. Тя пък очаква момче, което може да си играе с детето, което новата му жена ще му роди, ако той зарови томахавката и се сдобри със своята наследница.

Преди известната щерка на звездата да съобщи, че чака първото си дете, нейната сестра Александра стана майка и направи Орхан дядо на момче.

Що се отнася до новата половинка на Мурад, за нея не се знае много, освен че преди време е живяла иработила във Франция, като има едно дете – син.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари