IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хайди Клум празнува любовта на Карибите

5 август 2022 16 30

Моделът се обясни в любов на мъжа си

БГНЕС

БГНЕС

Хайди Клум празнува любовта на Карибите. Моделът и нейният съпруг Том Каулиц избраха приказното място, за да отпразнуват своята годишнина от сватбата.

„Обичам те толкова много“ и „Честита 3-та годишнина, любов моя“, пише дългокраката красавица към своите постове от плажа.

Хайди Клум сподели серия от видеа, в която тя и по-младият ѝ мъж се возят на яхта, тичат из пясъка и плуват в морето.

Освен да демонстрира изрязаните си бански, топмоделът не спира и да целува и гушка своя любим.

49-годишната звезда отбеляза, че двамата са в Сен Бартелми, като заедно с тях са и техни приятели.

Все пак няма как да не отбележим, че за лято 2022 Хайди залага на изрязани бански от две части тип „перде“ – с малки набрани на въже триъгълници. Два от тях са в животински принт, който сякаш никога няма да остарее.

Но не си мислете, че само Клум е по актуална плажна мода. В друга нейна публикация виждаме Том Каулиц с шорти в неоново жълто. Те са с анимационен принт – на популярния герой на Disney Мики Маус.

Моделът се венча на остров Капри

Преди три години по това време ангелът на Victoria's Secret и нейният избраник вдигнаха морска сватба. Те се врекоха във вечна вярност край остров Капри, при това на луксозна яхта, наета специално за случая.

Булката заложи на обемна бяла рокля без презрамки с огромен влачещ се воал.

На церемонията присъстваха четирите деца на Хайди, която предпочете да бъде по-естествена – с пусната рошава коса и почти без грим. Том пък бе с риза и панталон в бял цвят, комбинирани с тъмнозелено сако.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари