IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Виктория Бекъм се скарала с Никола Пелц

5 август 2022 17 50

Двете бяха първи приятелки

БГНЕС

БГНЕС

Виктория Бекъм се скарала със снаха си. Никола Пелц, която е омъжена от няколко месеца за нейния най-голям син, я ядосала още преди сватбата. Днес двете общуват доста трудно, съобщават американски медии.

Според източник, близък до известното семейство, двете въобще не се понасят и дори не си говорят. Това е и причината първородният наследник на британците и неговата любима да не се присъединят към тяхната почивка.

„Подготовката за сватбата беше ужасяваща“, казва човек пред Page Six, посочвайки, че първите търкания между Виктория и Никола се появили заради това, че двете били на различни мнения за вълнуващото събитие, което бе през април.

Преди малкият Бекъм и Пелц да се врекат във вечна вярност, се говореше, че бившата спайска може дори да създаде една от роклите на булката. По-късно се оказа, че това няма да бъде така. Но дали решението е свързано с реклама или нещо друго като конфликт между снаха и свекърва, можем само да гадаем.

Предполага се, че младата актриса не искала Виктория да се бърка в организацията за нейната сватба. След като я уведомила за това, дизайнерката се разсърдила. И оттам комуникацията между двете станала все по-рядка.

Отношенията между Виктория и Никола може да се оправят

Все пак източникът не изключва двете да се сдобрят заради Бруклин Бекъм. Младото семейство живее в Маями и не пътува често до Великобритания, където са Пош Спайс и нейният съпруг. Но нищо чудно скоро да отидат на Острова за помирение.

По-рано тази година британското списание Tatler нарече Пелц „Новата мисис Бекъм“. Това определено не е допаднало на нейната свекърва.

Някои предполагат, че Бруклин е доста близък с майка си – нещо, което не се харесва на неговата съпруга. Още повече след сватбата, за която дизайнерката искала да помага.

Предстои да разберем дали двете Бекъм ще успеят да стопят ледовете помежду си в името на хармонията в семейството.

пелц бекъм

Getty

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари