IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дъщерята на Бил Гейтс си хвана чернокожо гадже

11 август 2022 11 00

Младежът веднага стана обект на расистки нападки в социалните медии

Getty Images

Getty Images

По-малката дъщеря на милиардера Бил Гейтс - Фийби сподели снимки на своя приятел, с когото в момента се намира заедно в Лондон. С тях е и майката на 19-годишната тийнейджърка и бивша съпруга на Бил - Мелинда Френч Гейтс. Снимката на влюбените предизвика доста расистки нападки в социалните мрежи, след като стана ясно, че гаджето на Фийби е чернокож младеж. 

Фийби, която е най-малкото от трите деца на съоснователя на Microsoft  и бившата му жена Мелинда, която пък е съосновател на филантропската фондация "Бил и Мелинда Гейтс". Най-голямата им дъщеря Дженифър се омъжи миналото лято за египетския състезател по конен спорт Найел Насар. Мелинда и Бил имат и 23-годишен син Рори, който обаче стои далеч от социалните медии.

Колкото до Фийби, тя очевидно има одобрението на родителите си за връзката си с мистериозния мъж и не се притеснява да споделя снимки с него в Instagram Stories. Дори на една снимка се вижда как гаджето й си говори с майка, а Мелинда е видимо заинтригувана от разговора. За сега мис Гейтс не е разкрила самоличността на своя приятел, но на един от кадрите, на който се е сгушила до него на вечеря, тя е написала: „Харесва ми да си тук с мен.“

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NIG24News (@nig24news)

Не е ясно за колко време Фийби, майка й и гаджето й ще останат в Обединеното кралство. На 1 август студентката публикува снимка, на която пие чаша алкохолна газирана напитка в ресторант и галерия Sketch в Лондон. За разлика от САЩ, където законната възраст за пиене на алкохол е 21 години, то в Обединеното кралство е 18 и явно тя се възползва от този факт..

Онлайн обидите към гаджето на милиардерската щерка включваха, че той е с нея заради парите й, както и че баща й едва ли би одобрил междурасовите им отношения.

Един потребител на Twitter пък е споделил видео на черен мъж, който размахва пистолет, докато завива с колата си през път, пишейки: „Фийби Гейтс и приятелят й спират до къщата на Бил Гейтс за Деня на благодарността“.

Друг пък е написал: "Сега вече знаем защо Бил Гейтс казва, че децата му няма да наследят богатството му и че ще остави по-голямата част от парите си на своята фондация."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Phoebe Gates (@phoebegates)

66-годишният филантроп Бил Гейтс е един от най-богатите хора в света с приблизително състояние от 123,7 милиарда долара.

 

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари