IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Официално: Камила Кабейо има нов мъж в живота си!

10 август 2022 10 40

Певицата очевидно вече е преживяла раздялата си с Шон Мендес

Getty Images

Getty Images

Връзката на Камила Кабейо с новия й приятел Остин Кевич вече е официално потвърдена, след като папараци уловиха звездата на разходка с новото й гадже, на която двамата се държат влюбено за ръце. След месеци на слухове, че се срещат, 25-годишната звезда беше забелязана заедно с новия мъж в живота си през миналия уикенд.

Чаровната Камила беше уловена да целува нежно 31-годишния Остин в неделя,  докато двамата пиеха кафе в заведение в Лос Анджелис. Остин е създател на приложението за запознанства само за богати евреи - The Lox Club. За тези, които не знаят, той е главен изпълнителен директор и съосновател на приложението, което беше създадено за „единомислещи хора с абсурдно високи стандарти“.

Според приложението, членовете трябва да преминат през невероятно строг процес на проверка, преди да им бъде предоставен достъп до уебсайта. „Нашият комитет за членство проверява всеки кандидат, за да реши дали е подходящ за нашата общност. Ако бъде приет, всеки нов член плаща членски внос, за да е сигурен, че се присъединява по правилните причини“, пише в условията на сайта.

Един от дългогодишните най-добри приятели на Остин е актьорът Никълъс Галицин, който изигра любовта на Камила във филмовия мюзикъл Пепеляшка.

Докато Камила  се наслаждаваше на компанията на новия си любим, бившият й приятел Шон Мендес беше забелязан да купонясва в Маями с The Weeknd преди 24-ия си рожден ден.

Слуховете и спекулациите за връзката на  Камила и Остин започнаха да се разпространяват през юни, след като двамата бяха забелязани заедно в Лос Анджелис на разходка.

Кабейо и Мендес се разделиха през ноември 2021 г., като бившата двойка издаде съвместно изявление в Instagram, в което написа, че тяхната „любов един към друг като приятели е по-силна от всякога“.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shawn Mendes (@shawnmendes)

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари