IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Лятото на звездите: Анелия праща целувки от морето

9 август 2022 18 00

Фолкпевицата показа снимки по бански

IStockphoto

IStockphoto

„След като веднъж ви омагьоса, морето ви държи в плен на чара си цял живот“. Това написа Анелия, цитирайки мисъл на Жак Кусто. Така фолкпевицата сподели, че си почива на българското Черноморие. 

По-наблюдателните фенове забелязаха, че изпълнителката се е снимала на плажа в Свети Влас. Именно там позира в гръб с жълтата си плажна рокля. 

След като много от последователите на Анелия й пожелаха весело изкарване, тя ги възнагради, споделяйки и кадри по бански. 

Съвсем естествена - без грим или аксесоари, които да рекламира във Facebook, певицата показва как се забавлява на плажа. 

Качила се на джет, паркиран на брега на морето, Анелия раздава целувки, вероятно адресирани към нейните най-верни фенове. Тя е с бански от две части - в животински принт. Същият виждаме и по слънчевите й очила, които са актуални за лято 2022 - с кръгли стъкла и по-дебела рамка. 

Усмихнатата изпълнителка не е ползвала нито един филтър. И дори на една от снимките се виждат несъвършенствата по нейната кожа. Именно това накара над 5 хиляди души да натиснат на бутона „Харесване“ в социалната мрежа. 

Преди няколко дни Анелия се отбеляза от известен бар в Свети Влас. Там я видяхме в компанията на приятелки, с които най-вероятно е на почивка. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари