IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Лиъм Хемсуърт отново е сам

18 август 2022 14 40

Актьорът се раздели с Габриела Брукс

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Любовната приказка на Лиъм Хемсуърт и Габриела Брукс приключи след три години. 32-годишният актьор и 26-годишната моделка са решили да се разделят преди няколко месеца, твърдят изданията в Австралия.

Според InTouch, Габриела е била съкрушена, след като Хемсуърт е приключил връзката. Списанието посочва, че актьорът не е бил готов за сериозни отношения и сватба, тъй като кариерата му отново е тръгнала нагоре след края на пандемията. „Той не иска да се задържа на едно място, след като ангажиментите му го карат да пътува“, казва източник, близък до двойката. В момента Лиъм се занимава с няколко филмови проекта, което го възпрепятствало да има сериозна връзка.

За връзка между Хемсуърт и Брукс се заговори през декември 2019 година, когато двамата бяха забелязани да обядват заедно с родителите на актьора. Малко преди това Лиъм се разведе официално с Майли Сайръс. Новата му връзка беше потвърдена през януари 2020 година, когато той беше забелязан да целува страстно Габриела в Австралия.

Постепенно отношенията между двамата се задълбочаваха, като моделката присъстваше на важни семейни събития, запозна се с братята на Лиъм и можеше да бъде видяна на снимки, публикувани от Елза Патаки – съпругата на Крис Хемсуърт. Цялата фамилия дори отиде заедно на ски почивка в Европа през 2021 година.

Потвърждение за раздялата все още няма, но наскоро Габриела се появи на официалното откриване на магазин на Versace в Сидни без Лиъм. Тя носеше черен кроп топ, комбиниран с черна максипола, кожени обувки и червено яке.

През декември Брукс каза пред списание Stellar, че последните 12 месеца са били едни от най-прекрасните в живота ѝ и даде малко повече подробности за любовната си връзка. „Моите лични взаимоотношения са много, много важни и съкровени за мен. Смятам, че в индустрията, в която показваш всичко, има някои неща, които искаш да запазиш за себе си“, споделя моделката.

Допълва, че напълно разбира интереса към личния ѝ живот, но рядко би споделила повече детайли за него, защото иска да държи здравословна дистанция от обществото. „Но той е страхотен. Цялото семейство са страхотни. Те са прекрасни хора и съм голяма късметлийка, че ги познавам“, казва Габриела за Хемсуърт.

Преди година дори се заговори, че Лиъм и приятелката му вече са сгодени. Според Us Weekly, актьорът е бил готов отново да бъде съпруг след развода си с Майли Сайръс. Очевидно обаче плановете на двойката са се променили, като натовареният график на Хемсуърт е попречил на вечното им щастие.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари