IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Зак Ефрон показа мускули в ново видео

19 август 2022 15 00

Актьорът вдигна пулса на феновете си, позирайки полугол

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Зак Ефрон доказа на последователите си, че поддържа добра форма, дори по време на лятото.

Преди няколко дни, актьорът публикува видео, на което позира полугол, показвайки мускулите на гърба си. От кадрите, сподели в историите в Instagram, се вижда, че Ефрон току-що е излязъл от поредна сесия на терапия с вендузи, като по тялото му си личат червените кръгли отпечатъци. Зак е избрал песента на Drake Jimmy Crooks за фон, оставяйки мускулите и тялото му да говорят вместо него.

Очевидно звездата е решил да държи феновете си в еуфория през цялото време, след като само преди месец публикува снимка, която ги накара да се върнат няколко години назад. Тогава той позира пред известната гимназия East High, където се снимаше поредицата „Училищен мюзикъл“. Именно с ролята си на баскетболиста Трой Болтън Ефрон се изстрелва до световна слава. По това време той е само на 18 години, но талантът му като актьор и певец си личи отдалече.

На снимката, публикувана на 22 юли, Зак позира пред училището, държейки юмрук във въздуха. „Недейте... да забравяте за мен“, написа той под кадъра.

Два месеца преди завръщането си в гимназията, Ефрон сподели какво мисли за заснемането на нови филми от „Училищен мюзикъл“, признавайки че е напълно готов за това. „Сърцето ми все още е там, така че ще бъде невероятно. Надявам се да се случи. И мисля, че всички биха искали да се включат. Ще се опитам да ги насоча в правилната посока“, каза той пред E!News.

През 2016 година Зак пропусна специалното събиране на актьорите по случай 10 години от премиерата на филма, така че завръщането му в East High е позакъсняло извинение към феновете.

Малко по-рано от него пък Ванеса Хъджинс, която изигра Габриела – приятелката на Трой – във всичките три филма, също посети известното училище в Юта. Тя публикува клип в социалните мрежи заедно с думи, казани от нейната героиня.

„Помните ли как в детската градина срещате дете, за което не знаете нищо, но след 10 секунди си играете все едно сте най-добри приятели, защото не трябва да бъдете нищо друго, освен себе си?“, написа тя на фона на песента Breaking Free, която изпълнява заедно с Ефрон.

И за да станат нещата още по-хубави за феновете на „Училищен мюзикъл“, Ашли Тисдейл, която играе Шарпей, също се завърна към своите дни в гимназията. Тя направи видео с известния тиктокър Крис Олсън, на което пее I Want it All от третия филм. И докато Тисдейл очевидно знае всяка една дума на сингъла, тя окончателно е затворила вратата към нови снимки на „Училищен мюзикъл“.

„Мисля, че няма да се справя толкова добре, колкото преди. Мисля, че по онова време не знаех нищо за себе си и за света около мен, така че това беше голяма част от идентичността на Шарпей“, казва актрисата през август 2021 година.

@ashleytisdale @chris PLEASE #highschoolmusical #iwantitall #sharpay #sharpayandryan ♬ high school musical - Aliyatudisco

Въпреки че най-вероятно няма да видим вече Шарпей, изиграна от Тисдейл, има нещо, което да стопли разбитото ни сърце – фактът, че Ашли и Ванеса Хъджинс остават приятелки дори и след края на „Училищен мюзикъл“. Двете често се виждат, като екранната Габриела е била единственият човек, който е знаел името на детето на Тисдейл преди раждането.

През юни 2021 година Хъджинс най-накрая успя да се види с Юпитер Айрис, като по думите на Ашли, това я е накарало да се разплаче. „Ванеса имаше сълзи в очите си и не можеше да повярва... постоянно я гледаше в очите. Беше прекрасно“, допълва актрисата.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари