IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Внучката на кралицата работи на минимална заплата

19 август 2022 17 40

Лейди Луиз Уиндзор заработва по 6 паунда на час

Getty Images

Getty Images

Внучката на кралицата, лейди Луиз Уиндзор, е приела да работи на минимална заплата в градински център. 18-годишното момиче, което е дъщеря на най-малкия син на кралица Елизабет Втора и покойния херцог на Единбург, принц Филип – принц Едуард печели 6,83 британски паунда на час. Кралската особа, която живее в имение за 30 милиона британски паунда в Багшот Парк, Съри, е приела скромната длъжност да помага на касата, да поздравява клиенти, да подрязва и засажда растения по няколко дни всяка седмица.

Макар да не се знае местонахождението на градинския център, добре известно е, че нейните родители Едуард и Софи разполагат с охрана само когато са на официални задължения и ангажименти, а през останалото време живеят съвсем скромен и обикновен живот без ескорт или полицейска защита.

Лейди Луиз наскоро завърши гимназия с отлични резултати (A-level) и сега се е насочила да учи в престижния университет „Сейнт Андрюс“, където в момента учи и престолонаследницата на испанския трон – дъщерята на крал Фелипе и кралица Летисия – Леонор. Именно във въпросното шотландско учебно заведение се запознаха преди години принц Уилям и Кейт Мидълтън.

Тя и по-малкият ѝ брат – 14-годишният Джеймс до голяма степен израснаха далеч от светлината на прожекторите. Наскоро те присъстваха на Игрите на Британската общност в Бирмингам (на 1 август), където лейди Луиз беше образ на елегантността в рокля за 985 паунда, която беше взела назаем от гардероба на майка си.

Лейди Луиз ще изучава английска филология във въпросния университет.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари