IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Карди Би с тематично парти за сина си

8 септември 2022 09 00

Момченцето навърши 1 годинка

БГНЕС

БГНЕС

Карди Би организира тематично парти за сина си. Повод за него бе това, че преди няколко дни момченцето стана на 1 годинка.

Уейв Сет Сифъс, както е пълното му име, е получил първата си електрическа кола, става ясно от снимките, споделени от неговата известна майка в няколко галерии.

„Думите не могат да опишат как това момче се появи в живота ми и открадна сърцето ми“, написа певицата. И добави, че името на детето не е случайно, защото той е като една вълна.

Сами се досещате, че Карди Би не е жалила средства за украса и сладки изкушения за събирането, което се върти около бързи коли.

Цели три лъскави возила в син, червен и зелен цвят, както и хиляди балони в същите тонове, са само част от залата, в която изпълнителката е празнувала първия рожден ден на момченцето с любимите си хора.

Карди Би и фамилия с идентични тоалети

На кадрите се вижда, че не само рожденикът, но и всички други от неговото семейство, са с идентични тоалети от светъл деним.

Както Карди, така и таткото – Офсет, са с дънки с бели щампи на цветя. Певицата се отличава и с чанта за рамо на марката Balenciaga. Според модни експерти, тя струва 2300 долара.

„Първият рожден ден на Уейв. Честит рожден ден, малко човече, леля те обича!!!“, написа сестрата на певицата – Хенеси Каролина, качвайки снимка със своя племенник.

Припомняме, че след като роди, Карди Би и нейната половинка не разкриваха името на бебето дълго време. Едва през април миналата година те споделиха как са го кръстили и показаха лицето му за първи път.

Двойката има и дъщеря – Кълчър, която се появи на бял свят през юли 2018 г. Офсет е татко и на още малчугани от предишни връзки – двама сина и една дъщеря.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари