IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Първоначални планове: Меган Маркъл и принц Хари отказали среща с кралските роднини

9 септември 2022 17 40

Разкритикуваха поведението им

Първоначални планове: Меган Маркъл и принц Хари отказали среща с кралските роднини

Миналия уикенд принц Хари и Меган Маркъл отлетяха за Обединеното кралство, за да присъстват на форума Youth One World. Освен това херцогът и херцогинята на Съсекс ще присъстват на наградите WellChild, благотворителна организация, на която най-малкият син на принцеса Даяна е патрон от няколко години. Но в графика на съпрузите нямало време за посещение при Елизабет II, въпреки влошеното й здравословно състояние.

Принц Чарлз беше първият, който се опита да се свърже със семейство Съсекс. Той извика принц Хари в Балморал, където в момента била отседнала Елизабет II, преди да си отиде и предложила да прекарат няколко дни заедно,.

Той обаче не приел поканата. „Чарлз се надяваше, че това ще бъде добра възможност да направи равносметка и да се отпусне. Предложението му обаче беше отхвърлено“, казаха запознати от Бъкингамския дворец.

Принц Чарлз е бил напълно объркан от поведението на най-малкия си син, твърдят източници, но той все още таи надежди за примирие и събиране.

„Чарлз не се поколеба в усилията си да поправи отношенията си със сина си въпреки атаките и обвиненията, които изглежда ще продължат“, добави източникът.

В същото време това поведение може да се дължи и на натиск от страна на Меган Маркъл, смятат запознати.
Принц Хари и Меган Маркъл говориха на The One Young World 2022 в Манчестър. Херцогинята на Съсекс прикова цялото внимание към себе си, но това не се хареса на феновете.

Мнозина отбелязаха, че най-малкият внук на Елизабет II е изгубен на фона на съпругата си. Според кралски експерти той изглеждал „тромав и срамежлив“. Говорейки пред The Sun, експертът по езика на тялото Джуди Джеймс каза, че принц Хари е „надупчен от признаци на безпокойство и неловкост“.
„Меган се спусна по стъпалата между публиката като рок звезда, ръка за ръка с по-срамежливия Хари и помаха сладко на феновете от двете страни“, каза Джуди.

Експертът по езика на тялото отбеляза, че херцогът на Съсекс „безмилостно“ „проверявал вратовръзката си, вдигал панталоните си, бъркал в ризата или маншетите си“ и дърпал сакото си. И когато Меган спомена съпруга си в речта си, той „отговори неловко, поглеждайки надолу и след това нагоре в нещо, което приличаше на въздишка“.

Тъжната визия на херцога на Съсекс може да се види на снимки, направени от папараците на събитието.
Що се отнася до речта на Меган, която тя изнесе на благотворителното събитие, тя също не бе приета добре и мнозина не я оцениха.

Според запознати речта на Меган Маркъл е трябвало да бъде за равенството между половете, но тя всъщност не е казала нищо по тази тема. Първоначално тя спекулирала как е станала актриса от телевизионния сериал „Костюмари“ и е постигнала успех. И по-късно тя посветила цялото време на историята на живота си с принц Хари, децата и че е доволна да се върне в Обединеното кралство.

Журналистите от своя страна отбелязаха, че херцогинята на Съсекс постоянно казвала „Аз, аз, аз“ и се хвалила, вместо да изнася реч за равенството между половете. Отбелязва се, че тя е споменала себе си най-малко 54 пъти за седем минути реч.

Кралският писател Фил Дампиър обвини херцогинята, че „иска да изглежда искрена“, докато излизала на сцената, усмихната и демонстрирайки изключително приятелско отношение.

„В думите ѝ нямаше съдържание. Тя използва актьорските си умения, когато говори за завръщане в Обединеното кралство. Тя очевидно започна PR атака, предизвиквайки враждебност от страна на британската преса“, каза той.

Освен това участниците в благотворителната вечер „Обединен свят на младите“ не оцениха нейната реч. „Тя е фалшив хуманист и фалшива феминистка. Тя е жена от кариерата, която смяташе, че може да стане знаменитост в кралското семейство. Тя е най-токсичната жена, за която съм чувал“, остро критикуваха Меган Маркъл жителите на Манчестър.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари