IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Иван Звездев ще става дядо

15 септември 2022 09 00

Известният готвач сподели двусмислен пост

БГНЕС

БГНЕС

„Май някой трябва да отслабне“. Това написа Иван Звездев във Facebook и сподели две снимки към двусмисленото послание. По този начин той завоалирано съобщи, че ще става дядо.

Известният кулинар и тв водещ позира, а до него е дъщеря му – Даниела. И освен новината, че е качил някое излишно килце, тя също има с какво да се похвали – очаква своето първо дете.

Последователки на готвача споделиха шеговито под поста, че той води детето си по корем с около два месеца. Други пък посочиха, че Звездева ще отслабне, но нейният известен татко може и да не успее.

Звездев, който е на 47 години, омъжи щерка си през 2016 г. Тогава той призна, че ще се радва да стане дядо и едва ли ще бъде строг с внуците си.

Усмихнатият кулинар е горд татко на три деца. Освен бременната Даниела, той има двама сина – Димитър и Иван. До момента той не уточнява подробности кога трябва да се роди първото му внуче.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари