IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Британците посрещнаха топло Меган Маркъл, означава ли това завръщането на Съсекс?

24 септември 2022 15 00

Херцогинята видя, че британците я харесват, но имаше и такива, които не й се довериха

Снимка: БГНЕС

След като преди две години принц Хари и Меган Маркъл се отказаха от кралските правомощия, те се преместиха да живеят в САЩ, в луксозно имение в Монтесито. С тази страна те се надяваха да свържат целия си нов живот, както и кариерата си. След смъртта на кралица Елизабет II обаче плановете им може да се променят.

Преди ден кралският експерт Нийл Шон в своя канал в YouTube отбеляза, че Меган Маркъл може да се върне в Обединеното кралство, тъй като беше топло посрещната от хората. Според него херцогинята на Съсекс активно и охотно общувала с обикновените британци преди погребението на Елизабет II.

„Меган искаше да се срещне с хората от Обединеното кралство, но се страхуваше, че няма да бъде приета. След топлата среща страховете й бяха разсеяни, защото тя видя, че британците я харесват, че я обичат“, каза експертът.

Меган Маркъл и принц Хари наистина бяха приети много благосклонно. „Сега Меган се чувства приета, защото британците я харесват. Тя наистина чувства, че те са готови и желаят да приемат завръщането й в Обединеното кралство “, смята експертът.

Но една народна любов за завръщането не е достатъчна. Съсекс трябва да получи съгласието на висшите членове на кралското семейство. Смята се, че крал Чарлз III и титулуваните роднини могат да вземат решение тази година.

В същото време не всички повярваха в сълзите на Меган Маркъл по време на изпращането на Елизабет II.

Погребението се състоя на 19 септември в Лондон. Присъстваха много високопоставени лица, както и членове на кралското семейство, включително принц Хари и Меган Маркъл. Херцогинята на Съсекс обаче беше особено запомнена от британците - тя даде воля на емоциите, което предизвика разгорещена дискусия в мрежата.

По време на церемонията в Уестминстърското абатство папараците забелязаха Меган да бърше сълзите си. Кадрите на разстроената херцогиня веднага обиколиха социалните мрежи и предизвикаха спорове. „Меган беше единствената, която скърбеше за кралицата… Това обобщава всичко, наистина“, пише един потребител.

След това фотографи уловиха сдържаната Меган, докато ковчегът на кралицата напускаше абатството към гробницата в параклиса "Сейнт Джордж" в замъка Уиндзор. Феновете на кралското семейство веднага отбелязаха, че останалите роднини на покойната Елизабет II също са дали воля на чувствата си и не са сдържали сълзите си. В потвърждение бяха публикувани кадри с плачещи Чарлз III, принц Андрю, децата на Кейт Мидълтън и принц Уилям и др.

Меган Маркъл се сдоби и с друго обвинение: че се е преструвала. Изглеждаше, че тя гледаше кога обективите на пресата ще паднат върху нея и тя се опита да заплаче, за да покаже цялата си мъка., смятат някои. Меган беше облечена в стилна черна рокля-пелерина с вталена кройка на церемонията. Като аксесоари тя избра високи токчета и шапка с широка периферия, както и малки перлени обеци, които кралица Елизабет II й подари преди сватбата й с Хари през 2018 г. Много британци обаче обърнаха внимание не на тоалета на Меган Маркъл, а на нейния грим.

Херцогинята на Съсекс беше с опушен грим на очите и изрисувани устни с лъскаво коралово червило. Тя реши да допълни красивата си визия с удължени мигли и прибрана коса. Много британци намериха грима на херцогинята на Съсекс за твърде провокативен за траурно събитие. „Това не е Холивуд, но тя иска да изглежда като холивудска звезда!“, „Меган изглежда невероятно, но твърде ярка“, „Гримът й изглежда смел“, пишат интернет потребители.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари