IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как Бехати Принсло се чувства относно скандала с Адам Лавин?

23 септември 2022 17 50

Изпълнителят беше обвинен в изневяра от няколко момичета

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Това трябва да са най-щастливите месеци за Бехати Принсло. Бившата моделка на Victoria's Secret очаква трето дете от съпруга си Адам Лавин. За съжаление обаче Принсло трябва да се справя с много по-неприятни неща, след като любимият й беше обвинен в изневяра и неприлично поведение от няколко жени. 

Лавин отрича да е изневерил на съпругата си, но пък признава, че е прекрачил граница. Не обяснява какво точно визира, но допълва, че тогава е преминавал през най-мрачния си период, когато е рискувал щастието и стабилността на семейството си. Въпреки признанието за флирт и прекрачване на граница, Лавин е категоричен, че би направил всичко за близките си и те са най-важното нещо в живота му. 

Макар Принсло все още да не е говорила публично за скандала, нейн приятел споделя какво се случва в живота й през последните дни. "Бехати е разстроена, но вярва, че не е имало физическа изневяра. През цялото това време са заедно. Вярваше, че са щастливо женени и е шокирана от всичко, което се е случвало зад гърба й", казва източникът. 

Допълва, че, макар да няма никакви извинения за неприличното поведение на Лавин, изпълнителят твърди, че не е имал физически взаимоотношения с нито една жена. "Той е разочарован от себе си и разстроен, защото е наранил семейството си. Това беше отрезвяваща ситуация, която му помогна да осъзнае, че има още върху какво да работи"

Преди дни Лавин използва социалните мрежи, за да обясни своята страна от историята, след като ефектът на доминото беше задействан от дама в ТикТок с потребителско име Съмнър Строх. Тя твърди, че е имала връзка с изпълнителя в продължение на година и половина, след което се разделят. Адам обаче отново се свързва с нея няколко месеца по-късно, за да й обясни, че очаква трето дете, което обмисля да кръсти Съмнър. 

След това множество жени, включително и бившата фитнес треньорка на Лавин, излязоха в подобни обвинения. Според част от тях, звездата е изневерил и физически на своята съпруга, а други дори показват съобщенията, които са си разменяли. 

В публикация в социалните мрежи Лавин обяснява, че е направил грешката да флиртува с друг човек, освен със съпругата си. "Не съм имала афера, но прекрачих границата по време на период от живота, за който съжалявам", пише още фронтменът на Maroon 5. 

Изпълнителят, който е женен за Принсло от 2014 година и заедно с нея има две дъщери, допълва, че в определени моменти поведението му е станало непристойно. "Разбрах това и се опитвам да поправя нещата със семейството си. Съпругата и децата ми са това, което най-важно за мен в този свят", категоричен е той. 

След отричането на Лавин за изневяра, едно от предишните му интервюта се появи в социалните мрежи. През 2009 година той говори пред Cosmopolitan, където е попитан защо мъжете изневеряват

"Погледнато инстинктивно, моногамията не е в нашите гени. Хората изневеряват Аз съм изневерявал. И знаете ли какво? Няма нищо лошо в това" казва той. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари