IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Двоен рожден ден: Катрин Зита-Джоунс на 53 и Майкъл Дъглас на 78 години

26 септември 2022 14 30

Двамата празнуват заедно

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Те са женени от 21 години и за доказателство за сродни души, родени под една и съща звезда. 

Майкъл Дългас и Катрин Зита-Джоунс отбелязаха рождените си дни на 25 септември, празнувайки с приятели на яхта в Сардиния. 78-годишният актьор и 53-годишната му съпруга бяха забелязани да се наслаждават на слънцето и празника си, носейки ежедневни дрехи. Зита-Джоунс беше облечена в черни панталони с широки крачоли на Moschino и бяла блуза на райе, комбинирани с червен шал, бели маратонки, черна шапка и слънчеви очила. Междувременно Майкъл избра сив суичър, черни дънки и кафяви обувки.

Рождениците прекараха малко време с близките си приятели Лорънс Строул и Ракел Диниз в известен хотел в курорта Порто Черво в северна Сардиния. 

Майкъл и Катрин използваха социалните мрежи, за да се поздравят публично за празника. 78-годишният актьор публикува снимка от миналото, под която написа, "Честит рожден ден, Катрин! Обичам те винаги и завинаги". Съпругата му използва по-съвременен кадър, публикувайки селфи на двамата, какти малко по-стара снимка, под които изрази любовта си. "Днес е нашият рожден ден! След 24 години празнуване на специалния ни ден заедно, аз все още се вълнувам. Обичам те", написа актрисата. 

Зита-Джоунс дори публикува видео от хеликоптер, на който са заедно със съпруга й. Дестинацията е неизвестна, но двамата изглеждат в добро настроение. "Днес е рожденият ни ден! Честит рожден ден, скъпи", казва тя, след което завърта камерата към Дъглас. Той отговаря с "Честит рожден ден, скъпа" и вдига палец във въздуха. 

Празникът на двойката идва, след като синът им Дилън успя да се дипломира от университета Brown този май. Катрин Зита-Джоунс беше сред публиката, наблюдавайки как момчето й получава диплома по политически науки. Тя сподели снимка на Дилън, облечен в традиционна тога, и бива целуван от гордата си майка. "Големи поздравления за моето момче, моята гордост, моята радост. Неописуемо горда съм с теб и те обичам безкрайно", написа актрисата. 

Вечерта преди завършването си, Дилън беше изненадан от вуйчо си Линдън Джоунс, която се появи неочаквано на специалната вечеря. Той изпълни красива песен, докато момчето вечеряше с приятели в Роуд Айлънд. Катрин също беше там, за да запечата милия момент и да го публикува в социалните мрежи. "Изненада! Изненада! На вечерята преди завършването на Дилън, вуйчо му пристигна чак от Уелс, за да отпразнува важния момент", написа актрисата. 

По-малкото дете на Катрин и Майкъл - Карис - завърши гимназия миналата година и се очаква да тръгне по стъпките на брат си, учейки в университета Brown. Гордта майка сподели снимка от дипломирането на дъщеря си, под която написа "Какъв горд ден, след като дъщеря ни Карис се дипломира с почести. Ти си супер, обичаме те"

Катрин Зита-Джоунс и Майкъл Дъглас се запознават през 1998 година по време на филмов фестивал. 78-годишният актьор наскоро си спомни за неловък момент само няколко часа след запознанството им. 

"Около половин час по-късно й казах, че ще бъда баща на децата й", споделя Дългас през 2016 година. Отговорът на бъдещата му съпруга обаче по никакъв начин не предвещавал щастливия край на историята. "Тя ми отговори, че е чувала за мен и смята, че е най-добре да си кажем лека вечер"

За щастие и на двамата, Зита-Джоунс преосмисля решението си и приема покана за среща с Дъглас. Женят се през 2000 година и останалото е история

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари