IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Принц Хари искал да запази раждането на Арчи в тайна

27 септември 2022 12 30

В нова книга определят жена му като Бионсе на Обединеното кралство

БГНЕС

БГНЕС

Принц Хари искал да запази максимално в тайна подробностите около раждането на сина му Арчи. Това твърди кралският експерт Кейти Никъл в своята книга „Новите кралски особи: Наследството на кралица Елизабет и бъдещето на короната“.

Според източник на автора, синът на настоящия Чарлз Трети бил „почти болезнено обсебен“ да крият новината.

В книгата става ясно, че пазенето на тайна нарушило „неписан договор между кралските особи и обществеността“, които искали да научат всичко за раждането на Меган Маркъл.

„Зад кулисите нещата бяха толкова напрегнати, че повече от един служител – както знам от личен опит – беше разплакан от разочарование и отчаяние“, разкрива от своя страна Ребека Инглиш от Daily Mail.

Арчи БГНЕС

БГНЕС

Припомняме, че първото дете на принц Хари - Арчи Харисън Маунтбатън-Уиндзор, проплака на 6 май 2019 г. Тогава се спекулираше, че двойката е обявила новината за раждането по-късно от очакваното.

„Хари винаги се е радвал да надхитри медиите. Той и Меган бяха развълнувани от безопасното раждане на сина си в лондонската частна болница в Портланд, дори преди пресслужбата на двореца да потвърди, че херцогинята ражда“, пише кралският биограф.

Два дни по-късно двойката застава пред камерите, но няма особено желание да говори за своя наследник.

„Всичко изглеждаше организирано, с предварително одобрени въпроси, един журналист и един фотограф“, продължава Никол. И добавя, че по този начин се увеличава пропастта между обществените очаквания към Хари и това, което той самият иска да сподели като родител.

Арчи

БГНЕС

По традиция, след раждането на бебето, бащата първо говори пред медии, после се появява пред обществото заедно с майката и бебето. Но Хари и Меган решиха да я нарушат, като сами избраха кога да се появяват за първо изявление.

Според Кейти Никъл, така те нарушават връзката на семейството с пресата, радио- и телевизионните оператори и като цяло обществеността – всички измамени.

Меган – „Бионсе на Обединеното кралство“

Според друга книга за британския кралски двор, в която се говори и за Хари и Меган, актрисата искала да я възприемат като „Бионсе на Обединеното кралство“. Но бързо установила, че няма да живее по своите собствени правила, а по тези на Елизабет Втора.

В „Придворни: Скритата сила зад короната“, която ще бъде пусната на книжния пазар на 6 октомври, се казва, че херцогинята на Съсекс се опитвала по всякакви начини да се впише в живота на съпруга си.

Меган Маркъл

БГНЕС

Докато обсъждаха принц Хари, на 38, и евентуалното заминаване на Маркъл за Съединените щати, бивш вътрешен човек от двореца каза на Low, че Маркъл, на 41, се бори да се впише в начина на живот на кралското семейство.

„Това, което тя откри, беше, че има толкова много правила, които бяха толкова нелепи, че тя дори не можеше да прави нещата, които можеше да прави като частно лице, което е трудно“, казва човек от обкръжението на покойната кралица.

Източникът посочва, че начинът, по който е решено напускането на двойката, е „невероятно некомпетентен“.

„Хари и Меган се чувстваха притиснати в ъгъла, неразбрани и дълбоко нещастни. Ако останалата част от институцията не успееше да оцени това, дори ако исканията им бяха неразумни, преговорите за напускане никога нямаше да завършат щастливо“, пише авторът Валентин Лоу.

Меган Маркъл

БГНЕС

Според един от откъсите в книгата, екипът на принц Хари и Маркъл, останал на работа за фамилията, се нарекъл „Клубът на оцелелите от Съсекс“. Причината е, че с Хари и Меган трудно се работело и неедин е напускал или бил уволнен от своя пост, докато те още бяха на Острова.

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари