IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

В конфликта със семейството: Бруклин Бекъм взе страната на съпругата си

1 октомври 2022 10 30

Той се отдалечава от звездните си родители Виктория и Дейвид Бекъм

Снимка: БГНЕС

Бруклин Бекъм каза, че в конфликта между майка му и съпругата той е взел страната на жена си. Става дума за кавга между Никола Пелц и Виктория Бекъм, започнала по време на подготовката за сватбата.

Твърди се, че съпругата на Бруклин е отказала да носи рокля, създадена от Виктория, на церемонията и също така я е отстранила от подготовката за празника. Това предизвикало големите раздори в семейството.

Темата за конфликта се обсъжда дълго време в пресата, а преди дни Бруклин официално взе страната на Никола. Той не само спря да общува с родителите си, но и категорично отказа да лети до Обединеното кралство за прощалната церемония с Елизабет II.

„Аз защитавам интересите на съпругата си, за мен е важна хармонията в нашите отношения. Аз съм на нейна страна“, казва Бруклин.

Преди дни двойката за първи път излезе след скандалното изявление на Бекъм-младши. Феновете забелязаха, че въпреки раздора с Виктория, Никола явно е вдъхновена от стила на свекърва си.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари