IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Елизабет Втора карала Меган Маркъл да се сдобри с баща си

30 септември 2022 10 40

Томас Маркъл неведнъж искаше среща с наследницата си

БГНЕС

БГНЕС

Кралица Елизабет II се опитала да сдобри Меган Маркъл с нейния баща. Преди да си отиде, бабата на принц Хари карала актрисата да зарови томахавката и да подобри отношенията си с Томас Маркъл. Това пише кралски експерт в книгата The New Royals, която ще излезе на 9 октомври.

78-годишният мъж многократно настоява за среща с известната си дъщеря още преди тя да сключи брак с наследника на Чарлз и Даяна. Но такава така и не се състоя.

„Кралицата можеше да види колко пагубна е ситуацията между Меган и баща ѝ. Тя наистина говори с нея за това и се опита да я насърчи да говори с Томас“, пише Кейти Никол.

Според източник на кралския експерт, покойната Елизабет Втора смятала, че се спекулира с цялата ситуация около Томас Маркъл и настояла Меган да му даде втори шанс.

Меган Маркъл

Getty

Още преди венчавката на Маркъл с принц Хари стана ясно, че нейният баща се е договорил с папараците, защото неслучайно се появиха негови снимки, на които получава официален костюм и разглежда книги за Обединеното кралство.

„Услугата беше красива и е история. Винаги ще съжалявам, че не мога да бъда там и че не мога да държа дъщеря си за ръка“, каза бащата на Маркъл за церемонията, на която не можа да присъства, но гледа по телевизията.

Отношенията на херцогинята на Съсекс с баща ѝ се влошиха, след като тя го обвини, че показал нейното писмо, което му изпратила след сватбата. Оттогава той само се жалва по медии и не е разговарял с нея.

След като изданието Mail on Sunday публикува писмото на Меган, в което го моли да спре да я наранява, тя заведе дело и го спечели. Там тя говори и за това, че Томас трябва да изчисти съвестта си, за да продължи напред.

„Мисля, че тя смяташе, че Хари със сигурност трябваше да се срещне с Томас Маркъл и беше жалко, че това не се случи“, казва Никол за обтегнатите отношения между двамата.

Меган Маркъл,

БГНЕС

Преди да си отиде от този свят, британската кралица искала не само Меган да се сдобри с баща си. Надявала се и нейният внук Хари да подобри комуникацията с настоящия Чарлз Трети. Припомняме, че тя се наруши след като двойката напусна кралския двор.

Кралицата обожаваше Хари до края, а и той я обожаваше“, обяснява биографът Робърт Хардман пред списание People. И допълва, че тя е била един от проводниците между Уиндзор и Калифорния.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари