IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кейт Мидълтън разкрива как децата ѝ реагират на стари снимки

5 октомври 2022 11 00

Принцесата на Уелс посочва колко я подкрепят след загубата на кралицата

БГНЕС

БГНЕС

Кейт Мидълтън се трогна от снимка на фен по време на свое посещение в Уелс. Зървайки кадъра, направен за нейния годеж с принц Уилям, тя сподели как реагират децата ѝ на подобни спомени.

След края на официалния траур в чест на Елизабет Втора, принцът и принцесата на Уелс се отправиха към град Суонзи. Именно там, поздравявайки тълпата, Кейт вижда жена да държи знаме, на което има снимка от техния годеж. Това я кара да се спре и поприказва с хората, давайки им любопитна информация.

„О, Боже мой, това от нашия годеж ли е?“, казва с учудване тя, визирайки въпросния сувенир, който е от 2010 г.

По думите на Катрин, принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луи са доста забавни, когато тя им показва стари снимки на нея и Уилям.

„Винаги се смеем на това. Въпреки че сме женени от 11 години, заедно сме двойно повече, така че е необикновено“, каза тя на хората в Уелс.

Кейт посочва, че когато децата видели снимки от годежа и други по-стари, реагирали с думите:

„Мамо, изглеждаш толкова млада!“.

Малчуганите помогнали на Кейт да превъзмогне по-лесно загубата на кралицата

Разказвайки за децата си на хората, дошли да я видят, съпругата на принц Уилям изтъква, че двете момченца и нейното момиченце ѝ оказват най-голямата подкрепа след смъртта на Елизабет Втора.

принц Джордж,

БГНЕС

„Мамо, не се тревожи, тя вече е при прадядо“, казал 4-годишният Луи след като разбрал, че прабаба му е на небето. Заради това, че е по-малък от своите брат и сестра, той не присъства на погребението на кралицата.

Във видео, споделено в Twitter, се чува, че принцесата на Уелс казва, че децата ѝ усещат всичко и са необикновени. Междувременно, друг клип с Кейт – от същото посещение, става вирусен в социалните мрежи. В него виждаме как тя реагира на малко момиченце, което търси вниманието ѝ.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари