IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Въпреки скандала: Бехати Принсло подкрепи Адам Лавин

5 октомври 2022 17 40

Тя присъства на благотворителен концерт на Maroon 5

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Макар все още да се намира в центъра на интимен скандал, Адам Лавин не оставя кариерата си на заден план, а съпругата му Бехати Принсло е плътно до него.

43-годишният фронтмен на Maroon 5 се присъедини към групата за благотворително събитие в Лас Вегас, което се прави в чест на фондацията на Шакил О'Нийл. По време на изпълнението си от седем песни, Лавин нито веднъж не спомена за скандала. Всъщност той почти не говори с публиката, ако не броим представянето на песните и изказването на благодарности към О'Нийл за възможността Maroon 5 да бъдат част от събитието.

Наблюдателни фенове обаче веднага забелязаха друга интересна част от концерта, която по никакъв начин не беше свързана с музиката. На предния ред седеше Бехати Принсло, като по време на изпълнението на Sunday Morning Лавин сякаш отива към нея, гледа я в очите и пее „Всичко, от което имам нужда“.

34-годишният модел и Адам очакват третото си дете заедно на фона на разкрития от няколко жени, че изпълнителят им е изпращал интимни съобщения и дори е имал извънбрачна връзка с тях. Той се извини за всичко, като бе категоричен, че не е имал физически взаимоотношения с друга жена, но призна, че е прекрачил границата. Любовта му към Бехати беше показана за втори път по време на концерта във Вегас, след като на видео стената на сцената се появи клипа към песента Girls Like You, в който тя участва.

„Много неща се казват за мен в този момент и аз искам да изчистя ситуацията. Направих грешката да говоря с някого, който не е съпругата ми, по какъвто и да е интимен начин. Не съм изневерил, но прекрачих границата в период от живота си, за който съжалявам“, написа Лавин в социалните мрежи. Допълва, че е започнал да работи върху проблема и ще направи всичко възможно, за да задържи семейството си и да бъде най-добрият съпруг и баща на света.

По това време Лавин обеща, че повече няма да прави същата грешка и поема пълна отговорност за действията си. „Ще се справим с това. И ще се справим заедно“, завърши той.

Представлението на Maroon 5 в Лас Вегас се случи само дни, след като групата обяви, че ще направи 16 концерта в града, започващи през март 2023 година. Макар бандата да беше едно от основните неща в Park MGM, събитието през уикенда беше главно насочено към филантропската дейност на Шакил О'Нийл.

Основавайки организацията си през 2019 година, легендата на баскетбола създаде сътрудничество с клуба Boys & Girls и инициативата Communities in School във Вегас и Атланта, за да може да помогне на уязвими и младежи в неравностойно положение да продължат с живота си.

Събитието във Вегас, което се прави всяка година, дава възможност на гостите да наддават за различни предмети и преживявания, включително лична среща с О'Нийл в неговата къща. Друго, което се продаваше, беше четене с актрисата Иса Рей. През 2021 година събитието успя да събере общо 2,9 милиона долара от продажба на билети и наддавания на търга. Тази година това число беше победено, като сумата надвиши 3,15 милиона.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари