IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Крис Мартин се бори със сериозна белодробна инфекция

5 октомври 2022 17 50

Coldplay отмени концерти

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Крис Мартин поставя здравето си на първо място.

Базирайки се на лекарски препоръки, изпълнителят ще си вземе почивка от три седмици, за да се пребори със сериозна белодробна инфекция Това беше съобщено на 4 октомври в официално изявление на бандата му Coldplay, която допълва, че отменя предстоящите си концерти в Рио де Жанейро и Сао Паоло до началото на 2023 година. Момчетата заявиха, че нямат търпение да обявят новите дати и съвсем скоро ще предоставят нова информация за феновете си.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Coldplay (@coldplay)

„До всички в Бразилия, които очакваха с нетърпение тези концерти, много съжаляваме за разочарованието и неудобството. Изказваме огромните си благодарности към вас за разбирането ви в този труден момент, в който трябва да обърнем внимание на здравето на Крис“, казват още от Coldplay. Посъветваха феновете да задържат билетите си, защото те ще бъдат валидни и за новите дати.

Бандата отбелязва, че е настроена оптимистично за подобряването на Крис и са сигурни, че съвсем скоро той ще се завърне в цветущо здраве.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Coldplay (@coldplay)

Coldplay имаха 10 насрочени концерта в Бразилия между 11 и 22 октомври. Групата вече направи няколко изпълнения в Южна Америка през септември, ставайки част от фестивала Rock in Rio. Засега не е ясно дали Мартин ще получи позволение от лекарите да се качи на сцената на 25 октомври, когато има насрочен концерт в Буенос Айрес. Засега тази дата все още не е преместена.

За момента не се споменават повече детайли около състоянието на Мартин и какво точно означава „сериозна белодробна инфекция“. Изпълнителят никога не е говорил публично за здравословни проблеми, като новината за болестта беше изненадваща за всичките му фенове. Те го подкрепиха в социалните мрежи, изпращайки позитивна енергия и коментирайки, че го чакат на сцената по-силен от всякога.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Coldplay (@coldplay)

Гуинет Полтроу, с която Мартин имаше 10-годишен брак преди раздялата им през 2014 година, също не е коментирала ситуацията. Двамата са родители и на две деца – Епъл и Моузес.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари