IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Леонардо ди Каприо и Джиджи Хадид пак заедно

7 октомври 2022 09 00

Двамата били забелязани в един и същ хотел

Снимка: БГНЕС

Въпреки че в началото се говореше, че Джиджи Хадид отбива интереса на Леонардо ди Каприо към нея, то се оказва, че отношенията между двамата се задълбочават.

Актьорът явно лесно пленява женски сърца и особено онези на красивите модели. След като приключи връзката му с Камила Мороне, Леонардо ди Каприо и Джиджи Хадид бяха забелязани в същия хотел в Париж в четвъртък вечерта, седмици след като за романса им беше съобщено за първи път в пресата.

27-годишната Хадид беше уловена от папараците в хотел Le Royal Monceau около 22:00 часа местно време. Почти три часа по-късно Ди Каприо излезе от същата сграда. Няколко минути по-късно моделът го последва. Актьорът прекара остатъка от нощта в компанията на приятели в клуба. Къде се е натъкнал на Хадид, не е известно.

Известно е, че двойката се опитва да не бърза. Докато знаменитостите се наблюдават, Ди Каприо обаче вече придружава Джиджи в командировките ѝ. Миналата седмица актьорът беше забелязан в Милано в същия ден, в който Хадид беше на шоуто на Versace.

„Те винаги са един до друг. В Милано Лео беше с приятелите си, а Джиджи с нейните. И всички те се мотаеха на една маса“, каза източник, близък до звездите пред Page Six.

В същото време стана ясно, че бившият на Хадид – Зейн Малик не харесва отношенията между бившата му възлюбена и актьора, защото все още се надявал, че между двамата отношенията ще се възобновят.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари