IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Проблеми по проекта на Меган Маркъл и принц Хари за Netflix

29 октомври 2022 15 00

Документалният сериал трябваше да излезе през декември

Снимка: БГНЕС

От месеци Меган Маркъл и принц Хари работят върху документален сериал за техния живот за Netflix. Проектът трябваше да излезе през декември, но поради смъртта на Елизабет II снимачният процес беше спрян. Освен това херцогът и херцогинята на Съсекс правят някои редакции на кадрите, всичко по искане на членове на кралското семейство.

Според източници проектът не съдържа разкриваща информация за Елизабет II, но съдържа някои тежки подробности за крал Чарлз III, кралицата консорт Камила, както и принц Уилям и Кейт Мидълтън.

„Водят се много разговори. Чух, че Меган и Хари искат сериалът да продължи до следващата година. Те искат да чакат“, казва източникът, цитиран от OK Magazine.

И ако първоначално ставаше въпрос за малки корекции, сега на принц Хари и Меган Маркъл е забранено да използват редица епизоди, заснети специално за проекта.

Шефовете на Netflix смятат, че с толкова много редакции е най-добре снимачният проект да бъде замразен за определено време. Нито херцозите на Съсекс, нито ръководството на стрийминг услугата обаче искат да позволят това да се случи.

Родители за пример: Уилям и Кейт си взеха почивка заради децата

Неподправената Меган Маркъл за кралицата и бъдещето на Арчи и Лилибет

Мария Шарапова развълнува феновете си с очарователна снимка на сина си Теодор

В същото време представителите на Netflix настояват за запазване на съществуващия материал. Освен това компанията смята, че сериалът трябва да е готов за излъчване през декември – според първоначалния план първият епизод трябваше да излезе на 9 ноември.

„Изпълнителният директор на Netflix Тед Сарандос, приятел на Хари и Меган, е под натиск да прекрати шоуто“, добавя вътрешен човек.

Всъщност това съвсем не е единственият проект, в който трябва да се направят промени. Известно е също, че принц Хари ще промени мемоарите си, които пише от няколко месеца.

А причината е, че някои моменти в книгата на фона на смъртта на Елизабет II сега може да изглеждат „неподходящи или бездушни“. Херцогът на Съсекс не планира да промени радикално текста на книгата, но признава, че може да е твърде късно да се направи нещо сега.

За още новини от света на звездите, модата и красотата следвайте и профила на Tialoto в Instagram и страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари