IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джанет Джексън се събра с племенницата си

11 октомври 2022 14 40

Тя и Парис бяха на Седмицата на модата в Париж

БГНЕС

БГНЕС

Джанет Джексън се събра с племенницата си Парис. Двете са присъствали на Седмицата на модата в Париж, където не пропуснали да се снимат за спомен.

„Толкова е хубаво да наваксаме с моята красива племенница Парис Джексън“, написа певицата в Instagram. И качи снимка с дъщерята на покойния ѝ брат Майкъл.

Докато Джанет носи черен панталон, бяла риза, вратовръзка и сиво сако, нейната племенница е облечена по-дръзко – с изрязана дантелена рокля. Нея тя е комбинирала с високи ботуши от велур.

56-годишната попзвезда не уточнява дали срещата ѝ с Парис Джаксън е била случайна или двете просто имали уговорка.

Много от феновете на Джанет и Майкъл Джексън споделиха колко много се радват на въпросната снимка.

След като се прибра от френската столица, Парис качи няколко снимки с роклята, с която е била по време на срещата. И шокира последователите си с това, че си е направила пиърсинг на необичайно място.

Двете бяха скарани преди години

Новината за събирането на леля и племенница идва след като двете не поддържаха добри отношения няколко години. Според спекулациите в интернет пространството, двете се скарали малко след трагичната смърт на Майкъл Джексън през 2009 г.

Според американски медии, Парис и Джанет Джексън влезли в спор за първи път през 2012 г. А причината за него било завещанието на краля на попа.

След като Парис Джексън не бе сред поканените на наградите Billboard, където имаше изпълнение в памет на баща ѝ, тя сподели странна публикация в Instagram. С нея намекна, че има проблеми в отношенията с някои хора от нейната известна фамилия, но не цитира имена.

„Скъпи последователи в социалните медии, приятели, преследвачи, влюбени и мразещи, и колеги луноходци: Моля, не ми казвайте/изисквайте/опитвайте да контролирате как се справям с отношенията си с хората в живота си, по-специално със семейството ми“, наследничката на Майкъл Джексън.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари