IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Непобедимите Силвестър Сталоун и Арнолд Шварценегер се подготвят за Хелоуин

25 октомври 2022 10 50

Двамата издълбаха своите тиквени фенери

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Какво друго ти остава, когато имаш зад гърба си успешна холивудска кариера и любовта на милиони по целия свят? Да издълбаеш своя тиквен фенер за Хелоуин, разбира се.

Точно това се случи през уикенда, когато на едно място се събраха Силвестър Сталоун и Арнолд Шварценегер. И преди да си помислите, че двамата отново работят по следващия си проект, ще ви зарадваме с новината, че те се наслаждават на свободното си време, подготвяйки се за следващия голям американски празник.

Хванали два остри ножа в ръка и забили ги в тиквени фенери, Слай и Арни се усмихват широко към камерата, показвайки че очевидно не се страхуват от духовете на Хелоуин. Колегите от „Непобедимите“ споделиха снимката в социалните мрежи, печелейки хиляди харесвания и коментари от своите фенове. Почитателите на двамата мъже много добре знаят, че боравенето с нож не им е чуждо, като Слай размахва оръжието в поредицата за Рамбо, а Арни го прави във филма „Командо“.

„Честит Хелоуин“, написа 75-годишният Шварценегер под снимката. На нея той носи тъмносиня тениска и светли панталони, а до него Сталоун е облечен със светлосиня риза.

По-рано през месеца старите приятели отново се събраха по време на благотворителното събитие After School All-Stars, организирано от звездата от „Терминатор“. Тогава Силвестър Сталоун и цялото му семейство бяха специални гости, а феновете бяха зарадвани с нова обща снимка.

„Поздравления за прекрасния ми приятел Арнолд Шварценегер, който организира невероятно успешно благотворително събитие в името на децата. Все още изглежда здрав като бик!“, написа екранният Рамбо под снимка, на която с приятеля му носят каубойски шапки и пушат пури.

Слай и Арни стават близки приятели след участието им във филми като „Непобедимите“ и „Невъзможно бягство“. Отношенията им обаче невинаги са били толкова гладки, като през 80-те години здравеняците са имали леки търкания. „Радвам се, че оправихме кашата, защото не беше хубаво. Постоянно се атакувахме в пресата. Наричахме се с различни имена, посочвахме слабите места на другия, беше ужасно“, казва бившият губернатор на Калифорния.

Когато Сталоун губи битката за най-добър поддържащ актьор на наградите „Оскар“ през 2016 година, Шварценегер го поздрави за прекрасния актьорски сезон. „Слай, независимо от казаното, помни, че за мен ти си най-добрият. Ти си победител, гордея се с теб“, каза тогава Арни.

Малко по-късно Слай отговори на приятеля си с видео съобщение, в което му благодари за милите думи и подкрепата. „Ще се видим скоро и успех с новите начинания“, завърши той.

За да научавате повече новини за живота на звездите, последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари