IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Меган Маркъл заяви, че ще се радва, ако децата ѝ решат да са в шоубизнеса

25 октомври 2022 18 00

Херцогинята на Съсекс обясни, че ще ги подкрепи като родител

Снимка: БГНЕС

Докато много членове на кралското семейство мълчат за личните си отношения с кралицата, Меган Маркъл се подготвя за издаването на мемоарите на съпруга си, като прави подкасти и дава интервюта. Не толкова отдавна херцогинята на Съсекс се появи на корицата на лъскавото списание Variety.

Меган успя не само да отдаде почит на кралицата, но и да разкаже как вижда бъдещето на децата си. Според нея тя не иска наследниците ѝ да общуват тясно с кралското семейство. Освен това тя няма нищо против, ако Арчи и Лилибет искат да последват нейните стъпки и да изберат медийната сфера за своя професионална дейност.

„Бих казала, че това е страхотно! Когато станете родител, искрено искате децата ви да намерят нещо, което им носи истинска радост. Ако това е развлекателната индустрия, страхотно! Пожелавам им успех!“ – каза херцогинята.

Не сме изненадани, но Кейт Мидълтън е по последни тенденции с винтидж сако

Бъдещата кралица Кейт Мидълтън ще е модерен монарх

Според Меган децата трябва сами да изберат своя път, а родителите трябва да им пожелаят късмет и да приемат тяхното решение.

Припомняме, че преди две години принц Хари и Меган Маркъл се преместиха в САЩ. Те се дистанцираха от кралския живот и семейните дела.

Въпреки това Маркъл не спира да коментира живота в двореца. Херцогинята на Съсекс даде ново интервю за Variety, което трябваше да промени заради смъртта на Елизабет II. Херцогинята на Съсекс е направила корекции в съдържанието на оригиналния разговор с репортерите.

Интервюто със съпругата на принц Хари е записано седмици преди смъртта на кралицата, пише Daily Mail. Малко след смъртта на Нейно Величество, Меган реши да направи корекции, тъй като оригиналната версия била много по-остра и недостатъчна от окончателната версия.

„Тя се притеснява, че всякакви коментари за кралицата или нейните роднини ще „намалят“ от продължаващия траур, но настоява да прослави иконата“, каза Мат Донъли, сътрудник на Variety.

Още новини за кралското семейство, звезди и лайфстайл можете да намерите в Instagram профила на Tialoto и на страницата във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари