IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Напук на рака: Джеф Бриджис заведе дъщеря си до олтара

11 ноември 2022 14 50

Той работи с треньор, който го учел да ходи

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Джеф Бриджис иска да се похвали, и с право, за поредното си голямо постижение.

В скорошно интервю пред The Independent, 72-годишният актьор говори открито за здравословните трудности, пред които е бил изправен преди да заведе дъщеря си Хейли до олтара през август 2021 година. 12 месеца по-рано Бриджис е диагностициран с нехочкинов лимфом и се заразява с коронавирус в началото на 2021 година. По-късно стана ясно, че ракът му вече е в ремисия, но последиците от лечението и битката все още остават.

Преди сватбата на дъщеря му, Джеф казва, че основната цел е била да разбере колко дълго време може да остане прав. Според носителя на „Оскар“, той е можел да седи прав само за 45 секунди, което е било напълно недостатъчно за важната роля. Затова Бриджис започва работа с треньор, който да му помогне да увеличи това време и броя крачки, които може да направи. Един от основните фокуси е бил да се нормализира дишането на актьора, който по това време използвал помощен апарат.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BRIDES (@brides)

Пред The Independent актьорът казва, че работата с професионалист всеки ден го накарала да се труди по-усилено, за да зарадва дъщеря си на важния ѝ ден. „Накрая си казах, че мога да го направя. И се оказа, че не само заведох дъщеря ми до олтара, но успях и да направя един танц с нея. Беше великолепно“, хвали се гордият баща.

Елизабет Хърли в розово срещу рака на гърдата

Рейчъл Зиглър за рака на гърдата: Ранните решения спасяват живот

Джейн Фонда не позволява на рака да забави темпото на живота ѝ

Дъщеря му Хейли се омъжи за дългогодишния си приятел Джъстин Шейн в Калифорния миналата година. Пред списание Brides, тя сподели, че баща ѝ е изнесъл реч, в която е споменал за неща, които тя и Джъстин са написали в обетите си. „Смятам, че това беше страхотен пример за енергията, която той има“, допълва булката.

През май тази година Бриджис сподели пред списание People, че е прекарал близо пет месеца в болница, когато здравето му сериозно се влошило. „Нямах никаква защита. Това прави химиотерапията с тялото ви – лишава ви от цялата имунна система. Нямах нищо, с което да се боря с външните фактори“, разказва той. Именно затова изкарва коронавируса много тежко и дори казва, че той е бил по-зле дори от рака.

Бриджис разказва, че се чувствал толкова отпаднал, че дори не можел да се обърне сам в леглото. „Бях много близо до смъртта. Докторите постоянно ми казваха, че трябва да се боря. Бях се предал. Бях готов да си отида. Танцувах със смъртта“, казва още актьорът.

Сега Бриджис има много поводи за празнуване. Освен че побеждава коронавируса и рака, той се сдобива с новороден внук, ново куче и ново шоу. На всичкото отгоре през юни отпразнува 45 години от сватбата си със Сюзън. Актьорът продължава и с филантропската си дейност, помагайки в неправителствените организации No Kid Hungry и Amazon Conversation Team, както и се включва в създаването на китари от устойчиви дървета.

Но най-голямата му радост идва от времето, прекарано със съпругата, трите му дъщери и тримата му внуци.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари