IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Пак Марая Кери по Коледа: Певицата с празнична колекция

18 ноември 2022 11 00

Тя е с ароматни продукти за баня и тяло

БГНЕС

БГНЕС

Марая Кери е от онези звезди, които изпращат Хелоуин и веднага започват приготовленията за Коледа. Певицата, известна с хитовото парче All I Want For Christmas Is You, е готова не само с украсата, но и с част от подаръците за любимите хора. Малко над месец до 25 декември, тя пусна своя празнична линия.

Певицата е подготвила продукти за баня и тяло. И макар те да не са с търговската марка Кралицата на Коледа, която тя искаше, но не можа да получи, има с какво да ни изненада.

Обединявайки се с Find Your Happy Place, Кери предлага коледни свещи, лосиони и гелове за баня, изкушаващи със страхотни аромати, подходящи за предстоящите празници. Всички те струват под 10 долара и вече са пуснати в продажба.

„Нищо не пречиства тялото и душата на човек като луксозна топла вана с мехурчета“, казва Марая пред Today за партньорството си с марката. Неговата основна цел е „да напомни на всеки да отдели време за грижа за себе си“. И почивните дни около Коледа и Нова година са идеалното време за това.

Певицата често си прави топла вана

Освен че се снима в басейни и джакузита с лъскавите си тоалети, поп иконата много обича да си прави топла вана и прекарва в нея с часове. Разбира се, за това тя има собствен ритуал, който включва ароматни свещи. Именно такива тя предлага на своите последователи.

Разкривайки своята рутинна грижа за кожата, Кери е пуснала комплект с душ гел, лосион за тяло и крем за ръце. Последният може да бъде закупен и поотделно, защото звездата държи да има мека кожа на ръцете през зимата.

Бански за плажа? Не, Марая Кери носи бална рокля

С рокля в басейна? Марая Кери го може

Марая Кери сподели сладка снимка с младото си гадже

Марая е избрала нотки на ванилия, бита сметана, сандалово дърво и кашмир за своите коледни лосиони за тяло.

Очакваме в най-скоро време Кери да публикува и видео, в което показва как използва любимите си продукти с аромат на Коледа – празник номер едно за нея през годината.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

КоментариКоментари